Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DINAMO RANGERS F.C. V
new generation Tactiek 5j
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
25 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 7
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
62.8 gemiddelde waardering 45
outstanding Schieten solid
very good Passen adequate
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Okruta geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Rabe stond buitenspel. Butuşan neemt vlug de vrije trap. Dobrinescu is nu in balbezit. Dobrinescu schiet op doel. Mikita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Rabe bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcaru verovert de bal door een tackle van achteren. Purcaru geeft een lange en hoge pass. Čunek is nu in balbezit. Čunek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Čunek passt de bal in één keer door. Civan rent richting de bal. Civan passt de bal in één keer door. Rovine rent richting de bal. Rovine draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Croitoru probeert de bal aan de voet te houden. Rovine is nu in balbezit. Ristea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rovine raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rovine neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Sălăjean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Čunek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rovine kopt de bal weg. Arkas rent richting de bal. Arkas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Gogorzena geeft een lange en hoge pass. Rovine kopt de bal weg. Arkas is nu in balbezit. Arkas schiet op doel. Sălăjean probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Durleci kopt de bal weg. Čunek probeert naar een medespeler te passen. Arkas is nu in balbezit. Arkas haalt uit met een fantastische trap. Sălăjean maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Čunek is nu in balbezit. Čunek geeft een lange en hoge pass. Arkas is nu in balbezit. Rabe is nu in balbezit. Rabe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Rabe rent richting de bal. Ristea verovert de bal door een tackle van achteren. Ristea geeft de bal voor. Civan is nu in balbezit. Civan geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Klungelig pakt Butuşan de bal. Rovine bereikt de bal nog maar net als eerste. Butuşan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rovine is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rovine kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RANGERS F.C. - V 1:0

35e minuut.
Civan speelt de bal door. Croitoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovine onderschept slim de pass. Rovine heeft problemen om de bal te vangen. Rovine schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Civan met de inworp. Durleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovine begaat een overtreding. Rovine krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Dobrinescu speelt de bal door. Klungelig pakt Fane de bal. Trajanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fane onderschept slim de pass. Fane haalt uit met een fantastische trap. Mikita bokst de bal weg.

43e minuut.
Ristea bereikt de bal nog maar net als eerste. Civan verovert de bal door een tackle van achteren. Croitoru is nu in balbezit. Rovine verovert de bal door een tackle van achteren. Rovine schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RANGERS F.C. - V 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DINAMO RANGERS F.C. 49%, V 51%.
DINAMO RANGERS F.C. - V 2:0

51e minuut.
Cañizares geeft de bal voor. Ristea probeert de bal met de borst te controleren. Arkas is nu in balbezit. Arkas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Čunek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rabe de bal. Met opzet legt Şuteu zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Şuteu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

54e minuut.
Rabe passt de bal zonder na te denken. Arkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristea probeert de bal met de borst te controleren. Arkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkas haalt uit met een fantastische trap. Sălăjean bokst de bal weg.

56e minuut.
Gogorzena met een sublieme pass. Čunek bereikt de bal nog maar net als eerste. Čunek speelt de bal door. Rabe bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rovine is nu in balbezit. Rovine draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RANGERS F.C. - V 3:0

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Čunek met de inworp. Purcaru is nu in balbezit. Rabe verovert de bal door een tackle van achteren. Rabe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Purcaru verovert de bal door een tackle van achteren. Purcaru geeft een lange en hoge pass. Čunek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arkas rent richting de bal. Arkas schiet op doel. Sălăjean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rovine is nu in balbezit. Rovine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RANGERS F.C. - V 4:0

62e minuut.
Croitoru controleert de bal met de borst. Rovine bereikt de bal nog maar net als eerste. Băsescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rovine is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Rovine neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Cañizares speelt de bal door. Gogorzena rent richting de bal. Gogorzena probeert naar een medespeler te passen. Rabe rent richting de bal. Rabe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Doeltrap. Sălăjean trapt de bal weg van het doel. Fane is nu in balbezit. Fane draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RANGERS F.C. - V 4:1

67e minuut.
Čunek bereikt de bal nog maar net als eerste. Čunek geeft een hoge lob. Băsescu kopt de bal weg. Dobrinescu rent richting de bal. Dobrinescu haalt uit met een fantastische trap. Mikita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fane is nu in balbezit. Fane draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Ristea is nu in balbezit. Ristea geeft een hoge lob. Durleci is nu in balbezit. Civan is nu in balbezit. Civan schiet op doel. Sălăjean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Inworp. Civan met een snelle inworp. Rovine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovine draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RANGERS F.C. - V 5:1

72e minuut.
Čunek bereikt de bal nog maar net als eerste. Băsescu geeft de bal voor. Civan speelt de bal door. Rovine is nu in balbezit. Rovine haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Čunek is nu in balbezit. Čunek passt de bal met de wreef. Rabe is nu in balbezit. Rabe haalt uit met een fantastische trap. Sălăjean werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RANGERS F.C. - V 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DINAMO RANGERS F.C. 40%, V 60%.
DINAMO RANGERS F.C. - V 6:1