Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Greerii Verzi SONIS
greeri532 Tactiek distrugatorul
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
11 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
49.8 gemiddelde waardering 64.1
excellent Schieten formidable
very good Passen very good
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Isar rent richting de bal. Isar geeft een lange en hoge pass. Vukojicic bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukojicic haalt uit met een fantastische trap. MacPhedron werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

6e minuut.
Winckelmans probeert naar een medespeler te passen. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan passt de bal in één keer door. Ekşimez rent richting de bal. Ekşimez schiet op doel. Hernández kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Cavalieri met een sublieme pass. Dan is nu in balbezit. Vukojicic bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukojicic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - SONIS 0:1

11e minuut.
Winckelmans rent richting de bal. Winckelmans geeft een hoge lob. Ekşimez kopt de bal weg. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan haalt uit met een fantastische trap. Hernández bokst de bal weg. Klungelig pakt Stančić de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Milinte neemt de hoekschop. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan draait met de bal, schiet en ... Hernández bokst de bal weg.

22e minuut.
Isar is nu in balbezit. Milinte onderschept slim de pass. Milinte geeft de bal voor. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ekşimez is nu in balbezit. Ekşimez haalt uit met een fantastische trap. Hernández maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Penners met een sublieme pass. Cavalieri is nu in balbezit. Cavalieri passt de bal zonder na te denken. Cosiţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosiţchi draait met de bal, schiet en ... MacPhedron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Cavalieri speelt de bal door. Alarcón verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Isar met de inworp. Cavalieri geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Vukojicic passt de bal in één keer door. Penners probeert naar een medespeler te passen. Cosiţchi is nu in balbezit. Cosiţchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - SONIS 0:2

41e minuut.
Jürgents onderschept slim de pass. Cavalieri onderschept slim de pass. Met opzet legt Piech zijn tegenspeler op de grond. Piech krijgt een gele kaart. Cavalieri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cavalieri komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Alarcón rent richting de bal. Alarcón geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Cosiţchi de bal onder controle te krijgen. Cavalieri geeft een hoge lob. Cosiţchi rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat. Alarcón is nu in balbezit. Cosiţchi onderschept slim de pass. Cosiţchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - SONIS 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greerii Verzi 67%, SONIS 33%.
Greerii Verzi - SONIS 0:3

58e minuut.
Pichard onderschept slim de pass. Pichard passt de bal zonder na te denken. Isar bereikt de bal nog maar net als eerste. Isar geeft een lange en hoge pass. Penners maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

60e minuut.
Vukojicic rent richting de bal. Vukojicic passt de bal in één keer door. Penners met een sublieme pass. Cosiţchi heeft problemen om de bal te vangen. Cosiţchi draait met de bal, schiet en ... MacPhedron bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Vukojicic speelt de bal door. Cosiţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jürgents. Jürgents krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Pichard met een sublieme pass. Daar is Dan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cavalieri met een sublieme pass. Cosiţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosiţchi schiet op doel. MacPhedron verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Winckelmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalieri onderschept slim de pass. Cavalieri passt de bal in één keer door. Vukojicic is nu in balbezit. Vukojicic haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Klungelig pakt Piech de bal. Piech geeft de bal voor. Melissopoulos probeert de bal met de borst te controleren. Ekşimez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekşimez schiet op doel. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Vukojicic passt de bal zonder na te denken. Pichard rent richting de bal. Pichard geeft een lange en hoge pass. Cosiţchi is nu in balbezit. Cosiţchi schiet op doel. MacPhedron bokst de bal weg.

85e minuut.
Cavalieri probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Isar de bal. Isar geeft de bal voor. Cosiţchi is nu in balbezit. Cosiţchi draait met de bal, schiet en ... MacPhedron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Cavalieri geeft een hoge lob. Cosiţchi is nu in balbezit. Jürgents legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cosiţchi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cosiţchi neemt de penalty, wat een uithaal! MacPhedron bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greerii Verzi 63%, SONIS 37%.
Greerii Verzi - SONIS 0:3