Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lion`sTeam F.C. Looser
M Citys Tactiek borg_0.4.1
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
19 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 1
63.1 gemiddelde waardering 53.4
outstanding Schieten solid
excellent Passen solid
excellent Verdedigen very good


6e minuut.
Scarlat met een snelle inworp. Furlan is nu in balbezit. Furlan geeft een hoge lob. Xuân Trung krijgt zijn hoofd ertegen. Yağış probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion`sTeam - F.C. Looser 1:0

13e minuut.
Skalický geeft de bal voor. Furlan probeert naar een medespeler te passen. Scarlat probeert naar een medespeler te passen. Furlan geeft de bal voor. Xuân Trung maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Gogean met een sublieme pass. Scarlat is nu in balbezit. Scarlat passt de bal in één keer door. Xuân Trung rent richting de bal. Xuân Trung haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Skalický rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Eldevar is nu in balbezit. Lajes schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Eldevar raakt geblesseerd tijdens het duel. Grimani wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lion`sTeam - F.C. Looser 1:1

24e minuut.
Pulina verovert de bal door een tackle van achteren. Pulina geeft een lange en hoge pass. Furlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Furlan geeft een hoge lob. Ceviz springt en kopt de bal. Yağış probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Majkrzak speelt de bal door. Aleksandrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksandrić probeert naar een medespeler te passen. Eldevar bereikt de bal nog maar net als eerste. Eldevar schiet op doel. Tămâie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lion`sTeam 36%, F.C. Looser 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lion`sTeam - F.C. Looser 1:1

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Furlan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scarlat speelt de bal door. Furlan geeft een lange en hoge pass. Xuân Trung krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Muntean onderschept slim de pass. Muntean probeert naar een medespeler te passen. Proteasa met een sublieme pass. Okumuş is nu in balbezit. Okumuş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Banciu heeft problemen om de bal te vangen. Banciu passt de bal zonder na te denken. Daar is Ceviz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceviz schiet op doel. Yağış werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion`sTeam - F.C. Looser 2:1

58e minuut.
Aleksandrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksandrić passt de bal met de wreef. Proteasa speelt de bal door. Okumuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Okumuş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Furlan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scarlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimani maakt een afschuwelijke overtreding. Grimani is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

60e minuut.
Scarlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat passt de bal zonder na te denken. Ceviz probeert naar een medespeler te passen. Xuân Trung is nu in balbezit. Xuân Trung draait met de bal, schiet en ... Yağış bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion`sTeam - F.C. Looser 3:1

62e minuut.
Klungelig pakt Valerie de bal. Ceviz bereikt de bal nog maar net als eerste. Skalický begaat een overtreding. Ceviz moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ceviz kan niet meer verder spelen. Gándara komt het veld opgelopen.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scarlat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Furlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Furlan geeft een hoge lob. Xuân Trung springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Proca passt de bal met de wreef. Furlan rent richting de bal. Furlan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Scarlat de bal. Scarlat geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Furlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Furlan geeft een lange en hoge pass. Xuân Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Trung draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lion`sTeam - F.C. Looser 4:1

73e minuut.
Furlan probeert naar een medespeler te passen. Gándara bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Trung haalt uit met een fantastische trap. Yağış probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion`sTeam - F.C. Looser 5:1

75e minuut.
Pulina geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scarlat met een snelle inworp. Gándara rent richting de bal. Gándara draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lion`sTeam 42%, F.C. Looser 58%.
Lion`sTeam - F.C. Looser 5:1