Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wild city FC ARGES PITEȘTI 2020
1 Tactiek xxx
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
58 gemiddelde waardering 48.7
very good Schieten good
very good Passen good
very good Verdedigen very good


13e minuut.
Michałowski verovert de bal door een tackle van achteren. Michałowski passt de bal met de wreef. Gușea met een sublieme pass. Páscoa is nu in balbezit. Páscoa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Miala geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Páscoa maakt een snoekduik en kopt de bal. Hartmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wild city - FC ARGES PITEȘTI 2020 1:0

19e minuut.
Hartmann met een sublieme pass. Theódórsson kopt de bal weg. Klungelig pakt Scarlat de bal. Páscoa is nu in balbezit. Páscoa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wild city - FC ARGES PITEȘTI 2020 2:0

26e minuut.
Robalo geeft een lange en hoge pass. Grumezea rent richting de bal. Carro onderschept slim de pass. Carro haalt uit met een fantastische trap. Grobbinger probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Hřebíček geeft een lange en hoge pass. Mikuta kopt de bal weg. Bustamante bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante geeft een lange en hoge pass. Mikuta maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
wild city - FC ARGES PITEȘTI 2020 2:1

30e minuut.
Michałowski is nu in balbezit. Bradu met een sublieme pass. Robalo is nu in balbezit. Páscoa onderschept slim de pass. Páscoa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Pieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Theódórsson onderschept slim de pass. Bustamante tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bustamante krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Robalo is nu in balbezit. Gușea verovert de bal door een tackle van achteren. Mogiełka onderschept slim de pass. Mureşanu is nu in balbezit. Mureşanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wild city 43%, FC ARGES PITEȘTI 2020 57%.
wild city - FC ARGES PITEȘTI 2020 2:1

50e minuut.
Basi geeft een lange en hoge pass. Grumezea is nu in balbezit. Scarlat maakt een afschuwelijke overtreding. Scarlat krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Basi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miala met de inworp. Gușea geeft de bal voor. Páscoa krijgt zijn hoofd ertegen. Hartmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mikuta kopt de bal weg. Bustamante is nu in balbezit. Michałowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Michałowski krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Bradu passt de bal in één keer door. Páscoa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Basi. Páscoa raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gușea neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Robalo geeft een hoge lob. Florian kan de bal niet met de borst controleren. Florian geeft een hoge lob. Mureşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Mogiełka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogiełka geeft een lange en hoge pass. Robalo is nu in balbezit. Robalo geeft de bal voor. Mikuta maakt een snoekduik en kopt de bal. Grobbinger bokst de bal weg. Bustamante rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Daar is Grumezea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gușea bereikt de bal nog maar net als eerste. Carro onderschept slim de pass. Carro geeft een hoge lob. Mikuta is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat. Grobbinger bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Michałowski onderschept slim de pass. Michałowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Robalo de bal. Bradu rent richting de bal. Bradu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Scarlat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Páscoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Páscoa draait met de bal, schiet en ... Hartmann bokst de bal weg.

90e minuut.
Miala neemt de hoekschop. Bradu is nu in balbezit. Mogiełka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bradu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Páscoa neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
wild city - FC ARGES PITEȘTI 2020 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wild city 49%, FC ARGES PITEȘTI 2020 51%.
wild city - FC ARGES PITEȘTI 2020 3:1