Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SONIS V
distrugatorul Tactiek 5j
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
21 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 7
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
65.3 gemiddelde waardering 45.9
outstanding Schieten solid
excellent Passen adequate
formidable Verdedigen good


6e minuut.
Cosiţchi maakt een snoekduik en kopt de bal. Butuşan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Isar zal de hoekschop nemen. Cosiţchi springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sălăjean bokst de bal weg.

8e minuut.
Dobrinescu rent richting de bal. Cavalieri verovert de bal door een tackle van achteren. Cavalieri geeft een lange en hoge pass. Daar is Cosiţchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cosiţchi haalt uit met een fantastische trap. Sălăjean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Klungelig pakt Şuteu de bal. Şuteu geeft een hoge lob. Fane springt en kopt de bal. Hernández maakt een geweldige duik, maar mist de bal. İncememet onderschept slim de pass. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Penners rent richting de bal. Penners speelt de bal door. Cosiţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosiţchi draait met de bal, schiet en ... Sălăjean probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SONIS - V 1:0

22e minuut.
Cavalieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalieri met een sublieme pass. Penners rent richting de bal. Penners geeft de bal voor. Cosiţchi maakt een snoekduik en kopt de bal. Sălăjean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Ristea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Băsescu rent richting de bal. Penners onderschept slim de pass. Vukojicic bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukojicic schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Penners onderschept slim de pass. Croitoru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Penners is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vukojicic met een snel genomen vrije trap. Daar is Cosiţchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butuşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosiţchi onderschept slim de pass. Cosiţchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SONIS - V 2:0

34e minuut.
Cavalieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalieri passt de bal met de wreef. Isar met een sublieme pass. Vukojicic rent richting de bal. Vukojicic haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Isar kopt de bal weg. Klungelig pakt Butuşan de bal. Băsescu speelt de bal door. Fane rent richting de bal. Fane schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Klungelig pakt Apostu de bal. Apostu geeft de bal voor. Cosiţchi kopt de bal weg. Penners bereikt de bal nog maar net als eerste. Penners draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SONIS - V 3:0

39e minuut.
Cavalieri rent richting de bal. Cavalieri geeft een lange en hoge pass. Cosiţchi is nu in balbezit. Butuşan rent richting de bal. Cosiţchi onderschept slim de pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cosiţchi rent richting de bal. Cosiţchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SONIS - V 4:0

39e minuut.
Purcaru speelt de bal door. Durleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Penners verovert de bal door een tackle van achteren. Penners geeft de bal voor. Cosiţchi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SONIS - V 5:0

40e minuut.
Dobrinescu met een sublieme pass. Gruia heeft problemen om de bal te vangen. Cosiţchi is nu in balbezit. Cosiţchi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Purcaru geeft een lange en hoge pass. Vukojicic speelt de bal door. Klungelig pakt Isar de bal. Isar geeft de bal voor. Vukojicic bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Isar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vukojicic bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukojicic draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SONIS 36%, V 64%.
SONIS - V 5:0

52e minuut.
Băsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băsescu geeft een hoge lob. Daar is Stančić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fane onderschept slim de pass. Fane draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Hernández met een harde bal richting middenveld. Cavalieri bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Băsescu. Băsescu krijgt een gele kaart. Cavalieri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vukojicic zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cosiţchi springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Băsescu met een sublieme pass. Durleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Penners tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Penners krijgt een gele kaart.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Andresen komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Durleci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cavalieri speelt de bal door. Vukojicic bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukojicic haalt uit met een fantastische trap. Sălăjean werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SONIS - V 6:0

72e minuut.
Penners geeft een lange en hoge pass. Daar is Croitoru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cavalieri neemt de hoekschop. Cosiţchi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Cavalieri probeert naar een medespeler te passen. Isar met een sublieme pass. Purcaru heeft problemen om de bal te vangen. Vukojicic bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukojicic schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Isar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

85e minuut.
Vukojicic speelt de bal door. Cavalieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalieri geeft een lange en hoge pass. Penners bereikt de bal nog maar net als eerste. Penners schiet op doel. Sălăjean bokst de bal weg.

89e minuut.
İncememet onderschept slim de pass. İncememet geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Durleci met de inworp. Băsescu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fane bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
SONIS - V 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SONIS 51%, V 49%.
SONIS - V 6:1