Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
V SONIS
5j Tactiek distrugatorul
42% Balbezit 58%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
39.2 gemiddelde waardering 65
adequate Schieten outstanding
poor Passen excellent
solid Verdedigen excellent


5e minuut.
Isar passt de bal met de wreef. Cavalieri rent richting de bal. Cavalieri probeert naar een medespeler te passen. Vukojicic is nu in balbezit. Vukojicic schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ştrulă heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Isar neemt de hoekschop. Penners springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
V - SONIS 0:1

8e minuut.
Ristea speelt de bal door. Isar bereikt de bal nog maar net als eerste. Isar passt de bal in één keer door. Vukojicic is nu in balbezit. Vukojicic draait met de bal, schiet en ... Niţu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Isar bereikt de bal nog maar net als eerste. Isar probeert naar een medespeler te passen. Vukojicic rent richting de bal. Vukojicic geeft de bal voor. Cosiţchi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Cavalieri probeert naar een medespeler te passen. Vukojicic rent richting de bal. Vukojicic met een sublieme pass. Ristea verovert de bal door een tackle van achteren. Cosiţchi is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cosiţchi rent richting de bal. Cosiţchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
V - SONIS 0:2

21e minuut.
Cavalieri passt de bal zonder na te denken. Isar probeert naar een medespeler te passen. Cosiţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosiţchi haalt uit met een fantastische trap. Niţu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
V - SONIS 0:3

26e minuut.
Croitoru verovert de bal door een tackle van achteren. Croitoru passt de bal in één keer door. Vukojicic bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukojicic haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Isar bereikt de bal nog maar net als eerste. Isar passt de bal met de wreef. Cosiţchi rent richting de bal. Cavalieri rent richting de bal. Cavalieri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Isar is nu in balbezit. Isar probeert naar een medespeler te passen. Vukojicic rent richting de bal. Vukojicic draait met de bal, schiet en ... Niţu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
V - SONIS 0:4

45e minuut.
Gruia bereikt de bal nog maar net als eerste. Penners verovert de bal door een tackle van achteren. Penners met een sublieme pass. Cosiţchi is nu in balbezit. Cosiţchi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: V 58%, SONIS 42%.
V - SONIS 0:4

47e minuut.
Apostu geeft een lange en hoge pass. Penners rent richting de bal. Penners geeft de bal voor. Cosiţchi krijgt zijn hoofd ertegen. Niţu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
V - SONIS 0:5

52e minuut.
Cosiţchi kopt de bal weg. Vukojicic bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Vukojicic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukojicic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
V - SONIS 0:6

54e minuut.
Apostu geeft een lange en hoge pass. Vukojicic is nu in balbezit. Vukojicic met een sublieme pass. Cosiţchi rent richting de bal. Cosiţchi haalt uit met een fantastische trap. Niţu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Cavalieri passt de bal met de wreef. Purcaru verovert de bal door een tackle van achteren. Penners bereikt de bal nog maar net als eerste. Penners haalt uit met een fantastische trap. Niţu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
V - SONIS 0:7

69e minuut.
Apostu onderschept slim de pass. Apostu passt de bal met de wreef. Cavalieri rent richting de bal. Cavalieri geeft een lange en hoge pass. Vukojicic krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Niţu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cosiţchi rent richting de bal. Cosiţchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
V - SONIS 0:8

74e minuut.
Cavalieri is nu in balbezit. Cavalieri speelt de bal door. Cosiţchi rent richting de bal. Cosiţchi haalt uit met een fantastische trap. Niţu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
V - SONIS 0:9

80e minuut.
Isar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

81e minuut.
Purcaru passt de bal met de wreef. Vukojicic is nu in balbezit. Vukojicic speelt de bal door. Penners bereikt de bal nog maar net als eerste. Penners schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cosiţchi is nu in balbezit. Cosiţchi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
V - SONIS 0:10

84e minuut.
Stančić verovert de bal door een tackle van achteren. Stančić geeft een hoge lob. Vukojicic is nu in balbezit. Vukojicic schiet op doel. Niţu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
V - SONIS 0:11

89e minuut.
Ştrulă speelt de bal door. Dobrinoiu is nu in balbezit. Dobrinoiu probeert naar een medespeler te passen. Cosiţchi rent richting de bal. Cosiţchi draait met de bal, schiet en ... Niţu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cosiţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosiţchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
V - SONIS 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: V 71%, SONIS 29%.
V - SONIS 0:12