Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Greerii Verzi DINAMO RANGERS F.C.
greeri532 Tactiek new generation
49% Balbezit 51%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 28
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
45.9 gemiddelde waardering 62.5
solid Schieten outstanding
solid Passen very good
good Verdedigen solid


8e minuut.
Civan passt de bal zonder na te denken. Arkas rent richting de bal. Dan maakt een afschuwelijke overtreding. Dan is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

17e minuut.
Civan is nu in balbezit. Civan heeft problemen om de bal te vangen. Civan passt de bal met de wreef. Rabe rent richting de bal. Rabe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
D`Ambrosi kopt de bal weg. Geber bereikt de bal nog maar net als eerste. Civan verovert de bal door een tackle van achteren. Civan geeft een hoge lob. Rabe rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Rabe kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert D`Ambrosi de bal onder controle te krijgen. Arkas is nu in balbezit. Arkas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - DINAMO RANGERS F.C. 0:1

30e minuut.
Crăcan onderschept slim de pass. Piech rent richting de bal. Piech passt de bal in één keer door. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan haalt uit met een fantastische trap. Mikita bokst de bal weg.

32e minuut.
Kurpiewski geeft de bal voor. Clausen is nu in balbezit. Clausen geeft de bal voor. Arkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rovine rent richting de bal. Rovine haalt uit met een fantastische trap. Rzeszowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Arkas schiet op doel. Rzeszowski met een sublieme pass. Gogorzena kopt de bal weg. Arkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - DINAMO RANGERS F.C. 0:2

36e minuut.
Piech rent richting de bal. Cañizares onderschept slim de pass. Milinte begaat een overtreding. Milinte krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Klungelig pakt Winckelmans de bal. Winckelmans geeft de bal voor. Piech bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech haalt uit met een fantastische trap. Mikita maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - DINAMO RANGERS F.C. 1:2

43e minuut.
Rovine is nu in balbezit. Kurpiewski is nu in balbezit. Arkas onderschept slim de pass. Arkas schiet op doel. Rzeszowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. D`Ambrosi heeft problemen om de bal te vangen. Rovine rent richting de bal. Rovine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - DINAMO RANGERS F.C. 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greerii Verzi 63%, DINAMO RANGERS F.C. 37%.
Greerii Verzi - DINAMO RANGERS F.C. 1:3

49e minuut.
D`Ambrosi is nu in balbezit. Rabe verovert de bal door een tackle van achteren. Rabe met een sublieme pass. Arkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Civan probeert de bal met de borst te controleren. Civan geeft de bal voor. Alarcón kopt de bal weg. Arkas rent richting de bal. Arkas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - DINAMO RANGERS F.C. 1:4

52e minuut.
Klungelig pakt Arkas de bal. Arkas passt de bal in één keer door. Rabe rent richting de bal. Rabe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - DINAMO RANGERS F.C. 1:5

57e minuut.
Cañizares geeft een lange en hoge pass. Rovine rent richting de bal. Rovine passt de bal in één keer door. Arkas heeft problemen om de bal te vangen. Arkas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
D`Ambrosi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Čunek met een snelle inworp. Rabe rent richting de bal. Rabe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Okruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech verovert de bal door een tackle van achteren. Piech passt de bal met de wreef. Crăcan rent richting de bal. Crăcan draait met de bal, schiet en ... Mikita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - DINAMO RANGERS F.C. 2:5

71e minuut.
Alarcón verovert de bal door een tackle van achteren. Alarcón geeft een hoge lob. Gogorzena kopt de bal weg. Arkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Civan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rovine bereikt de bal nog maar net als eerste. Tocantins legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rovine raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

82e minuut.
Gogorzena probeert naar een medespeler te passen. Arkas is nu in balbezit. D`Ambrosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkas onderschept slim de pass. Arkas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Gogorzena kopt de bal weg. Civan is nu in balbezit. Civan passt de bal zonder na te denken. Arkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Okruta onderschept slim de pass. Okruta geeft de bal voor. Rabe is nu in balbezit. Rabe haalt uit met een fantastische trap. Rzeszowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - DINAMO RANGERS F.C. 2:6

87e minuut.
Geber probeert naar een medespeler te passen. Gogorzena rent richting de bal. Gogorzena probeert naar een medespeler te passen. Arkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkas schiet op doel. Rzeszowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - DINAMO RANGERS F.C. 2:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greerii Verzi 72%, DINAMO RANGERS F.C. 28%.
Greerii Verzi - DINAMO RANGERS F.C. 2:7