Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DINAMO RANGERS F.C. Greerii Verzi
new generation Tactiek greeri532
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
15 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
65.1 gemiddelde waardering 51.5
outstanding Schieten excellent
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Arkas speelt de bal door. D`Ambrosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Čunek onderschept slim de pass. Čunek geeft een lange en hoge pass. Trezza krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RANGERS F.C. - Greerii Verzi 1:0

5e minuut.
Milinte passt de bal in één keer door. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Civan. Civan krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Piech bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech geeft een lange en hoge pass. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan schiet op doel. Bogle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DINAMO RANGERS F.C. - Greerii Verzi 1:1

13e minuut.
Soria speelt de bal door. Civan is nu in balbezit. Civan passt de bal in één keer door. Rovine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovine draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Civan rent richting de bal. Milinte onderschept slim de pass. Milinte passt de bal zonder na te denken. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Winckelmans met een sublieme pass. Ławecki is nu in balbezit. Cañizares maakt een afschuwelijke overtreding. Cañizares krijgt een gele kaart. Ławecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Piech zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Crăcan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Bogle trapt de bal weg. Civan kopt de bal weg. Walke rent richting de bal. Rovine onderschept slim de pass. Rovine haalt uit met een fantastische trap. Rzeszowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Civan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Trezza bereikt de bal nog maar net als eerste. Azadov verovert de bal door een tackle van achteren. Rovine rent richting de bal. Rovine schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RANGERS F.C. - Greerii Verzi 2:1

30e minuut.
Milinte is nu in balbezit. Milinte passt de bal zonder na te denken. Piech probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trezza rent richting de bal. Trezza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Azadov geeft een hoge lob. Okruta met een sublieme pass. Gogorzena speelt de bal door. Rovine is nu in balbezit. Rovine haalt uit met een fantastische trap. Rzeszowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RANGERS F.C. - Greerii Verzi 3:1

42e minuut.
Cañizares kopt de bal weg. Milinte bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogorzena begaat een overtreding. Gogorzena krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Winckelmans verovert de bal door een tackle van achteren. Winckelmans geeft een hoge lob. Daar is Grönlund, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DINAMO RANGERS F.C. 37%, Greerii Verzi 63%.
DINAMO RANGERS F.C. - Greerii Verzi 3:1

46e minuut.
Civan met de inworp. Piech speelt de bal door. Gogorzena met een sublieme pass. Čunek rent richting de bal. Čunek geeft een lange en hoge pass. Rzeszowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Milinte probeert naar een medespeler te passen. Čunek rent richting de bal. Winckelmans verovert de bal door een tackle van achteren. Winckelmans geeft een hoge lob. Crăcan springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Walke onderschept slim de pass. Walke geeft een lange en hoge pass. Crăcan controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Soria maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rovine kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Cañizares verovert de bal door een tackle van achteren. Cañizares passt de bal in één keer door. Čunek met een sublieme pass. Arkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkas geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Rzeszowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Rzeszowski met een sublieme pass. Čunek bereikt de bal nog maar net als eerste. Čunek passt de bal zonder na te denken. Trezza rent richting de bal. Trezza schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Soria met een sublieme pass. Gogorzena met een sublieme pass. Daar is Grönlund, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan draait met de bal, schiet en ... Bogle bokst de bal weg.

82e minuut.
Winckelmans passt de bal in één keer door. Ławecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Okruta onderschept slim de pass. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Dan rent richting de bal. Trezza onderschept slim de pass. Trezza probeert naar een medespeler te passen. Rovine is nu in balbezit. Rovine haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
D`Ambrosi geeft een lange en hoge pass. Cañizares kopt de bal weg. Arkas is nu in balbezit. Trezza is nu in balbezit. Trezza draait met de bal, schiet en ... Rzeszowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RANGERS F.C. - Greerii Verzi 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DINAMO RANGERS F.C. 30%, Greerii Verzi 70%.
DINAMO RANGERS F.C. - Greerii Verzi 4:1