Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Looser FC ARGES PITEȘTI 2020
532mod_01 Tactiek xxx
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
21 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 1
17 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 52.7
uitstekend Schieten solide
goed Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Šimeček speelt de bal door. Okumuş is nu in balbezit. Eldevar rent richting de bal. Eldevar draait met de bal, schiet en ... Ciminian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - FC ARGES PITEȘTI 2020 1:0

4e minuut.
Robalo passt de bal in één keer door. Závadník probeert naar een medespeler te passen. Okumuş is nu in balbezit. Okumuş schiet op doel. Ciminian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - FC ARGES PITEȘTI 2020 2:0

10e minuut.
Mikuta passt de bal met de wreef. Basi bereikt de bal nog maar net als eerste. Basi passt de bal met de wreef. Silveira Tavares rent richting de bal. Silveira Tavares schiet op doel. Yağış verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yağış speelt de bal door. Eldevar kopt de bal weg. Jirouš rent richting de bal. Jirouš draait met de bal, schiet en ... Ciminian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - FC ARGES PITEȘTI 2020 3:0

20e minuut.
Závadník passt de bal met de wreef. Jirouš is nu in balbezit. Jirouš passt de bal met de wreef. Eldevar bereikt de bal nog maar net als eerste. Eldevar schiet op doel. Ciminian bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Aleksandrić zal de hoekschop nemen. Eldevar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hřebíček legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Eldevar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Eldevar neemt zijn aanloop. Ciminian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

34e minuut.
Skalický geeft de bal voor. Okumuş rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Robalo. Robalo krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Trejbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Trejbal geeft een hoge lob. Eldevar kopt de bal weg. Jirouš is nu in balbezit. Jirouš schiet op doel. Ciminian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aleksandrić met de inworp. Jirouš is nu in balbezit. Jirouš haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Basi bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkrzak onderschept slim de pass. Majkrzak geeft een lange en hoge pass. Okumuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Okumuş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - FC ARGES PITEȘTI 2020 4:0

44e minuut.
Mikuta is nu in balbezit. Pulina rent richting de bal. Mikuta verovert de bal door een tackle van achteren. Mikuta draait met de bal, schiet en ... Yağış maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Looser 40%, FC ARGES PITEȘTI 2020 60%.
F.C. Looser - FC ARGES PITEȘTI 2020 4:0

46e minuut.
Carasciali komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Aleksandrić speelt de bal door. Skalický bereikt de bal nog maar net als eerste. Skalický geeft de bal voor. Jirouš is nu in balbezit. Jirouš draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Jirouš rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Carro ... Strafschop! Jirouš is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Eldevar neemt de penalty, wat een uithaal! Ciminian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - FC ARGES PITEȘTI 2020 5:0

51e minuut.
Trejbal passt de bal zonder na te denken. Závadník bereikt de bal nog maar net als eerste. Závadník passt de bal met de wreef. Carasciali rent richting de bal. Carasciali haalt uit met een fantastische trap. Ciminian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Silveira Tavares kopt de bal weg. Pulina probeert de bal aan de voet te houden. Mikuta is nu in balbezit. Mikuta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - FC ARGES PITEȘTI 2020 5:1

56e minuut.
Basi probeert naar een medespeler te passen. Hřebíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Hřebíček passt de bal met de wreef. Carro rent richting de bal. Carro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Závadník bereikt de bal nog maar net als eerste. Závadník geeft de bal voor. Święcki probeert de bal aan de voet te houden. Jirouš is nu in balbezit. Jirouš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - FC ARGES PITEȘTI 2020 6:1

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Jirouš stond buitenspel. Muntean komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Robalo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Majkrzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikuta rent richting de bal. Basi is nu in balbezit. Basi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Buitenspel voor Eldevar. Goede buitenspelval van de verdediging. Mogiełka neemt vlug de vrije trap. Mikuta kopt de bal weg. Silveira Tavares is nu in balbezit. Silveira Tavares haalt uit met een fantastische trap. Muntean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Muntean trapt de bal weg. Eldevar kopt de bal weg. Carasciali rent richting de bal. Carasciali schiet op doel. Ciminian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Aleksandrić kopt de bal weg. Carasciali is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Robalo. Robalo krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

81e minuut.
Závadník speelt de bal door. Trejbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Závadník geeft een hoge lob. Eldevar rent richting de bal. Eldevar draait met de bal, schiet en ... Ciminian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Carasciali rent richting de bal. Carasciali schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - FC ARGES PITEȘTI 2020 7:1

87e minuut.
Carro probeert naar een medespeler te passen. Mikuta is nu in balbezit. Majkrzak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Majkrzak is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Looser 55%, FC ARGES PITEȘTI 2020 45%.
F.C. Looser - FC ARGES PITEȘTI 2020 7:1