Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wild city Lion`sTeam
1 Tactiek M Citys
43% Balbezit 57%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
59.7 gemiddelde waardering 62.4
very good Schieten excellent
excellent Passen excellent
very good Verdedigen excellent


25e minuut.
Banciu met een sublieme pass. Furlan rent richting de bal. Furlan passt de bal zonder na te denken. Xuân Trung rent richting de bal. Xuân Trung haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Michałowski is nu in balbezit. Michałowski passt de bal met de wreef. Voştinar heeft problemen om de bal te vangen. Páscoa is nu in balbezit. Páscoa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Páscoa kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Theódórsson de bal onder controle te krijgen. Gándara is nu in balbezit. Gándara draait met de bal, schiet en ... Grobbinger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Proca geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Páscoa rent richting de bal. Páscoa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Xuân Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Trung passt de bal in één keer door. Badura bereikt de bal nog maar net als eerste. Gándara verovert de bal door een tackle van achteren. Gándara schiet op doel. Grobbinger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wild city 59%, Lion`sTeam 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
wild city - Lion`sTeam 0:0

56e minuut.
Badura geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lajes met een snelle inworp. Banciu geeft een lange en hoge pass. Xuân Trung maakt een snoekduik en kopt de bal. Grobbinger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Savaşan is nu in balbezit. Savaşan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Furlan met de inworp. Scarlat geeft een lange en hoge pass. Grobbinger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zicu komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Michałowski speelt de bal door. Miala rent richting de bal. Miala passt de bal in één keer door. Páscoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Páscoa draait met de bal, schiet en ... Tămâie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Florian passt de bal in één keer door. Bradu is nu in balbezit. Bradu passt de bal met de wreef. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu haalt uit met een fantastische trap. Tămâie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu schiet op doel. Tămâie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wild city - Lion`sTeam 1:0

74e minuut.
Inworp. Bradu met de inworp. Gușea rent richting de bal. Gușea geeft de bal voor. Páscoa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Zicu passt de bal met de wreef. Daar is Bradu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bradu probeert naar een medespeler te passen. Páscoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Páscoa draait met de bal, schiet en ... Tămâie bokst de bal weg.

88e minuut.
Theódórsson geeft een hoge lob. Inworp. Banciu met de inworp. Lajes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lajes geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Gándara de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wild city 52%, Lion`sTeam 48%.
wild city - Lion`sTeam 1:0