Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lion`sTeam wild city
M Citys Tactiek 1
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
60.9 gemiddelde waardering 54.9
formidable Schieten very good
excellent Passen very good
excellent Verdedigen excellent


5e minuut.
Badura geeft een lange en hoge pass. Scarlat bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Scarlat geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ceviz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Gușea passt de bal in één keer door. Daar is Bandelewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bandelewski speelt de bal door. Páscoa rent richting de bal. Páscoa schiet op doel. Tămâie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Gușea passt de bal met de wreef. Michałowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Michałowski passt de bal met de wreef. Páscoa heeft problemen om de bal te vangen. Páscoa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Gogean geeft een hoge lob. Ceviz is nu in balbezit. Savaşan begaat een overtreding. Savaşan krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Ceviz bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Trung is nu in balbezit. Ceviz is nu in balbezit. Xuân Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Trung haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bandelewski passt de bal zonder na te denken. Frunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunda passt de bal met de wreef. Bandelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandelewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Frunda probeert naar een medespeler te passen. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu probeert naar een medespeler te passen. Páscoa is nu in balbezit. Páscoa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Michałowski speelt de bal door. Frunda is nu in balbezit. Frunda passt de bal met de wreef. Bandelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandelewski schiet op doel. Tămâie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lion`sTeam 57%, wild city 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lion`sTeam - wild city 0:0

48e minuut.
Lajes met een sublieme pass. Scarlat rent richting de bal. Scarlat geeft de bal voor. Ceviz is nu in balbezit. Ceviz schiet op doel. Boldurescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Lajes geeft een hoge lob. Scarlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat geeft een hoge lob. Ceviz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion`sTeam - wild city 1:0

54e minuut.
Gușea is nu in balbezit. Gușea met een sublieme pass. Frunda rent richting de bal. Frunda geeft de bal voor. Páscoa krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Michałowski geeft een hoge lob. Páscoa kopt de bal weg. Furlan geeft de bal voor. Ceviz rent richting de bal. Ceviz schiet op doel. Boldurescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Quattrocchi geeft de bal voor. Florian rent richting de bal. Xuân Trung verovert de bal door een tackle van achteren. Xuân Trung draait met de bal, schiet en ... Boldurescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Badura bereikt de bal nog maar net als eerste. Furlan probeert naar een medespeler te passen. Scarlat is nu in balbezit. Scarlat geeft de bal voor. Xuân Trung maakt een snoekduik en kopt de bal. Boldurescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ceviz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceviz schiet op doel. Boldurescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion`sTeam - wild city 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lion`sTeam 55%, wild city 45%.
Lion`sTeam - wild city 2:0