Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DINAMO RANGERS F.C. SONIS
new generation Tactiek distrugatorul
45% Balbezit 55%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
62.4 gemiddelde waardering 65
formidable Schieten formidable
very good Passen very good
excellent Verdedigen outstanding


1e minuut.
Arkas probeert naar een medespeler te passen. Rabe bereikt de bal nog maar net als eerste. Penners tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Penners krijgt een gele kaart. Rabe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gogorzena zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Arkas maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rovine controleert de bal met de borst. Rovine schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RANGERS F.C. - SONIS 1:0

4e minuut.
Cavalieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalieri passt de bal zonder na te denken. Cañizares bereikt de bal nog maar net als eerste. Penners verovert de bal door een tackle van achteren. Penners haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Čunek verovert de bal door een tackle van achteren. Čunek passt de bal zonder na te denken. Civan speelt de bal door. Rovine is nu in balbezit. Rovine draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Clausen probeert naar een medespeler te passen. Arkas heeft problemen om de bal te vangen. Pichard bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkas onderschept slim de pass. Arkas draait met de bal, schiet en ... Hernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Penners bereikt de bal nog maar net als eerste. Penners geeft de bal voor. Cosiţchi maakt een snoekduik en kopt de bal. Vukojicic rent richting de bal. Vukojicic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DINAMO RANGERS F.C. - SONIS 1:1

18e minuut.
Penners passt de bal in één keer door. Daar is Vukojicic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukojicic passt de bal zonder na te denken. Cosiţchi is nu in balbezit. Cosiţchi schiet op doel. Quiroz bokst de bal weg.

26e minuut.
Pichard onderschept slim de pass. Pichard passt de bal zonder na te denken. Penners speelt de bal door. Cosiţchi controleert de bal met de borst. Cosiţchi draait met de bal, schiet en ... Quiroz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Cavalieri heeft problemen om de bal te vangen. Cavalieri geeft een hoge lob. Cosiţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosiţchi haalt uit met een fantastische trap. Quiroz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RANGERS F.C. - SONIS 1:2

42e minuut.
Čunek verovert de bal door een tackle van achteren. Čunek met een sublieme pass. Rabe rent richting de bal. Rabe schiet op doel. Hernández werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DINAMO RANGERS F.C. - SONIS 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DINAMO RANGERS F.C. 46%, SONIS 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DINAMO RANGERS F.C. - SONIS 2:2

53e minuut.
Klungelig pakt İncememet de bal. Rabe bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabe schiet op doel. İncememet probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Melissopoulos kopt de bal weg. Apostu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Čunek probeert naar een medespeler te passen. Rabe rent richting de bal. Rabe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rabe rent richting de bal. Stančić bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Stančić trapt de bal weg van het doel. Cavalieri kopt de bal weg. Okruta rent richting de bal. Cosiţchi verovert de bal door een tackle van achteren. Cosiţchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RANGERS F.C. - SONIS 2:3

64e minuut.
İncememet speelt de bal door. Cañizares bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañizares geeft een hoge lob. Rabe rent richting de bal. Rabe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Melissopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Melissopoulos geeft de bal voor. Vukojicic kopt de bal weg. Cosiţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosiţchi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vukojicic rent richting de bal. Vukojicic met een sublieme pass. Cosiţchi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RANGERS F.C. - SONIS 2:4

74e minuut.
Vukojicic met een sublieme pass. Cosiţchi rent richting de bal. Cañizares bereikt de bal nog maar net als eerste. Penners verovert de bal door een tackle van achteren. Penners haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RANGERS F.C. - SONIS 2:5

79e minuut.
Apostu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Čunek met de inworp. Rabe is nu in balbezit. Rabe haalt uit met een fantastische trap. Hernández verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Gogorzena speelt de bal door. Daar is Civan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Civan met een sublieme pass. Rabe bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabe haalt uit met een fantastische trap. Hernández bokst de bal weg.

87e minuut.
Rovine kopt de bal weg. Pichard rent richting de bal. Pichard passt de bal zonder na te denken. Penners rent richting de bal. Penners geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Trajanovski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rovine rent richting de bal. Civan geeft de bal voor. Rabe rent richting de bal. Rabe haalt uit met een fantastische trap. Hernández verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DINAMO RANGERS F.C. 40%, SONIS 60%.
DINAMO RANGERS F.C. - SONIS 2:5