Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
V Greerii Verzi
5j Tactiek greeri532
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 12
46.1 gemiddelde waardering 46.4
very good Schieten excellent
average Passen very good
solid Verdedigen good


1e minuut.
Daar is Şuteu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şuteu geeft een lange en hoge pass. Piech kopt de bal weg. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan draait met de bal, schiet en ... Sălăjean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Ristea maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dobrinescu is nu in balbezit. Tocantins begaat een overtreding. Dobrinescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Băsescu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Rzeszowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Kurpiewski de bal. Fane is nu in balbezit. Fane draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
V - Greerii Verzi 1:0

13e minuut.
Geber rent richting de bal. Geber passt de bal in één keer door. Kurpiewski heeft problemen om de bal te vangen. Fane rent richting de bal. Fane haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Daar is Purcaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geber is nu in balbezit. Geber passt de bal zonder na te denken. Crăcan rent richting de bal. Crăcan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Gruia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruia schiet op doel. Tocantins geeft een lange en hoge pass. Piech bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech haalt uit met een fantastische trap. Sălăjean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Winckelmans onderschept slim de pass. Winckelmans geeft de bal voor. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan schiet op doel. Sălăjean maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
V - Greerii Verzi 1:1

25e minuut.
Fane rent richting de bal. Kurpiewski onderschept slim de pass. Kurpiewski geeft een hoge lob. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Băsescu kopt de bal weg. Rzeszowski met een sublieme pass. Piech kopt de bal weg. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Crăcan passt de bal zonder na te denken. Ristea rent richting de bal. Piech onderschept slim de pass. Piech schiet op doel. Sălăjean probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
V - Greerii Verzi 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: V 49%, Greerii Verzi 51%.
V - Greerii Verzi 1:2

47e minuut.
Kurpiewski rent richting de bal. Kurpiewski geeft een lange en hoge pass. Purcaru rent richting de bal. Crăcan verovert de bal door een tackle van achteren. Crăcan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Alarcón verovert de bal door een tackle van achteren. Alarcón geeft een lange en hoge pass. Piech kopt de bal weg. Daar is Crăcan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crăcan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Crăcan rent richting de bal. Crăcan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
V - Greerii Verzi 1:3

59e minuut.
Piech is nu in balbezit. Băsescu onderschept slim de pass. Băsescu passt de bal zonder na te denken. Fane is nu in balbezit. Fane draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Milinte passt de bal zonder na te denken. Winckelmans geeft een hoge lob. Piech is nu in balbezit. Crăcan rent richting de bal. Crăcan schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Rzeszowski met een sublieme pass. Ristea kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert D`Ambrosi de bal onder controle te krijgen. Gruia rent richting de bal. Gruia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Geber met een snelle inworp. Winckelmans geeft de bal voor. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan draait met de bal, schiet en ... Sălăjean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
V - Greerii Verzi 1:4

69e minuut.
Milinte heeft problemen om de bal te vangen. Croitoru speelt de bal door. Durleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Milinte verovert de bal door een tackle van achteren. Milinte geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
V - Greerii Verzi 1:5

75e minuut.
Geber onderschept slim de pass. Geber geeft een hoge lob. Crăcan rent richting de bal. Crăcan heeft problemen om de bal te vangen. Crăcan schiet op doel. Sălăjean bokst de bal weg.

76e minuut.
Croitoru geeft een hoge lob. Inworp. Milinte met de inworp. Winckelmans geeft een lange en hoge pass. Crăcan krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Milinte is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Băsescu. Milinte raakt geblesseerd tijdens het duel. Winckelmans met een snel genomen vrije trap. Crăcan rent richting de bal. Crăcan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
V - Greerii Verzi 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: V 53%, Greerii Verzi 47%.
V - Greerii Verzi 1:6