Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Greerii Verzi V
greeri532 Tactiek 5j
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 1
48.5 gemiddelde waardering 38.5
excellent Schieten good
excellent Passen poor
good Verdedigen adequate


9e minuut.
Milinte is nu in balbezit. Milinte speelt de bal door. Bucur rent richting de bal. Crăcan verovert de bal door een tackle van achteren. Crăcan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Rzeszowski met een sublieme pass. Ławecki kopt de bal weg. Crăcan rent richting de bal. Milinte bereikt de bal nog maar net als eerste. Milinte draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Butuşan neemt vlug de vrije trap. Gruia bereikt de bal nog maar net als eerste. Dan rent richting de bal. Dan geeft een hoge lob. Gruia geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Ristea geeft een hoge lob. Butuşan geeft de bal voor. Winckelmans kopt de bal weg. Ławecki rent richting de bal. Ławecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Crăcan rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - V 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greerii Verzi 47%, V 53%.
Greerii Verzi - V 1:0

48e minuut.
Fane passt de bal zonder na te denken. Milinte is nu in balbezit. Milinte geeft een hoge lob. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Walke onderschept slim de pass. Walke probeert naar een medespeler te passen. Crăcan rent richting de bal. Crăcan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - V 2:0

56e minuut.
Winckelmans met de inworp. Piech probeert naar een medespeler te passen. Winckelmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Winckelmans geeft een hoge lob. Crăcan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Piech passt de bal zonder na te denken. Daar is Ławecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ristea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ławecki onderschept slim de pass. Ławecki haalt uit met een fantastische trap. Niţu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Boca is nu in balbezit. D`Ambrosi onderschept slim de pass. D`Ambrosi geeft een hoge lob. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan draait met de bal, schiet en ... Niţu bokst de bal weg.

71e minuut.
Ştrulă bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan verovert de bal door een tackle van achteren. Crăcan passt de bal met de wreef. Ławecki rent richting de bal. Ławecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Ştrulă is nu in balbezit. Piech onderschept slim de pass. Piech passt de bal zonder na te denken. Ławecki is nu in balbezit. Ławecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Daar is Milinte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milinte geeft de bal voor. Ławecki kopt de bal weg. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan haalt uit met een fantastische trap. Niţu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Milinte verovert de bal door een tackle van achteren. Milinte passt de bal in één keer door. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - V 3:0

89e minuut.
Winckelmans is nu in balbezit. Winckelmans geeft een hoge lob. Ristea kopt de bal weg. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan draait met de bal, schiet en ... Niţu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greerii Verzi 37%, V 63%.
Greerii Verzi - V 3:0