Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lion`sTeam FC ARGES PITEȘTI 2020
M Citys Tactiek xxx
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
21 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
60.9 gemiddelde waardering 54.4
formidable Schieten good
formidable Passen good
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Gándara rent richting de bal. Gándara speelt de bal door. Scarlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat geeft een lange en hoge pass. Xuân Trung maakt een snoekduik en kopt de bal. Ciminian bokst de bal weg. Klungelig pakt Mogiełka de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lajes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Neguţescu de bal. Neguţescu geeft een hoge lob. Gándara krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Mogiełka geeft de bal voor. Carro controleert de bal met de borst. Scarlat is nu in balbezit. Scarlat geeft een lange en hoge pass. Gándara maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion`sTeam - FC ARGES PITEȘTI 2020 1:0

33e minuut.
Gogean probeert naar een medespeler te passen. Furlan probeert naar een medespeler te passen. Scarlat rent richting de bal. Scarlat geeft een hoge lob. Xuân Trung krijgt zijn hoofd ertegen. Ciminian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Basi geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Gogean de bal onder controle te krijgen. Silveira Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Silveira Tavares draait met de bal, schiet en ... Tămâie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lion`sTeam - FC ARGES PITEȘTI 2020 1:1

44e minuut.
Hřebíček probeert naar een medespeler te passen. Basi bereikt de bal nog maar net als eerste. Basi geeft een lange en hoge pass. Bustamante rent richting de bal. Bustamante schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lion`sTeam 41%, FC ARGES PITEȘTI 2020 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lion`sTeam - FC ARGES PITEȘTI 2020 1:1

46e minuut.
Banciu komt het veld opgelopen. Raţă komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Mogiełka onderschept slim de pass. Scarlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat speelt de bal door. Xuân Trung is nu in balbezit. Xuân Trung draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Lajes rent richting de bal. Lajes passt de bal met de wreef. Furlan speelt de bal door. Klungelig pakt Scarlat de bal. Scarlat geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Xuân Trung is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion`sTeam - FC ARGES PITEȘTI 2020 2:1

60e minuut.
Inworp. Scarlat met een snelle inworp. Furlan is nu in balbezit. Furlan geeft een lange en hoge pass. Xuân Trung maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Proca rent richting de bal. Proca geeft een lange en hoge pass. Scarlat rent richting de bal. Scarlat geeft de bal voor. Gándara springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Furlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Furlan met een sublieme pass. Scarlat rent richting de bal. Scarlat geeft een lange en hoge pass. Xuân Trung krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Mogiełka geeft een hoge lob. Inworp. Furlan met de inworp. Scarlat geeft een lange en hoge pass. Xuân Trung maakt een snoekduik en kopt de bal. Ciminian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Klungelig pakt Basi de bal. Gándara rent richting de bal. Basi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gándara raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gándara kan niet meer verder spelen. Mara komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Furlan passt de bal zonder na te denken. Scarlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat speelt de bal door. Xuân Trung is nu in balbezit. Xuân Trung draait met de bal, schiet en ... Ciminian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Voştinar passt de bal zonder na te denken. Banciu rent richting de bal. Banciu passt de bal in één keer door. Mara is nu in balbezit. Mara draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Furlan met een sublieme pass. Scarlat rent richting de bal. Scarlat geeft de bal voor. Xuân Trung is nu in balbezit. Xuân Trung schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion`sTeam - FC ARGES PITEȘTI 2020 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lion`sTeam 32%, FC ARGES PITEȘTI 2020 68%.
Lion`sTeam - FC ARGES PITEȘTI 2020 3:1