Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ARGES PITEȘTI 2020 Lion`sTeam
xxx Tactiek M Citys
43% Balbezit 57%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
53.5 gemiddelde waardering 61.7
solid Schieten excellent
good Passen excellent
very good Verdedigen excellent


19e minuut.
Furlan kopt de bal weg. Lajes probeert naar een medespeler te passen. Ceviz is nu in balbezit. Ceviz schiet op doel. Ciminian werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES PITEȘTI 2020 - Lion`sTeam 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ARGES PITEȘTI 2020 56%, Lion`sTeam 44%.
FC ARGES PITEȘTI 2020 - Lion`sTeam 0:1

46e minuut.
Banciu komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Mikuta is nu in balbezit. Basi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Proca. Proca krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Basi passt de bal met de wreef. Silveira Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Quattrocchi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Quattrocchi krijgt een gele kaart. Silveira Tavares raakt geblesseerd tijdens het duel. Mikuta kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Tămâie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Furlan kopt de bal weg. Daar is Šimeček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banciu is nu in balbezit. Banciu geeft de bal voor. Xuân Trung maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Klungelig pakt Raţă de bal. Neguţescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Scarlat. Scarlat krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Neguţescu probeert naar een medespeler te passen. Lajes rent richting de bal. Lajes geeft een hoge lob. Ceviz is nu in balbezit. Ceviz haalt uit met een fantastische trap. Ciminian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Lajes kopt de bal weg. Neguţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neguţescu geeft de bal voor. Xuân Trung springt en kopt de bal. Daar is Šimeček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ARGES PITEȘTI 2020 59%, Lion`sTeam 41%.
FC ARGES PITEȘTI 2020 - Lion`sTeam 0:1