Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wild city F.C. Looser
1 Tactiek 532mod_01
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 13
53.4 gemiddelde waardering 56.1
very good Schieten very good
very good Passen good
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Gușea passt de bal zonder na te denken. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu passt de bal zonder na te denken. Páscoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Páscoa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Aleksandrić is nu in balbezit. Aleksandrić geeft de bal voor. Okumuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Okumuş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Grobbinger niet meer kan verder spelen. Gogoasă komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Páscoa is nu in balbezit. Majkrzak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Páscoa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Majkrzak geeft de bal voor. Gușea met een snel genomen vrije trap. Páscoa maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Zicu passt de bal in één keer door. Frunda probeert naar een medespeler te passen. Páscoa rent richting de bal. Páscoa haalt uit met een fantastische trap. Yağış maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wild city - F.C. Looser 1:0

17e minuut.
Theódórsson geeft een lange en hoge pass. Páscoa kopt de bal weg. Florian rent richting de bal. Jirouš verovert de bal door een tackle van achteren. Jirouš draait met de bal, schiet en ... Gogoasă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
wild city - F.C. Looser 1:1

22e minuut.
Zicu rent richting de bal. Zicu passt de bal met de wreef. Páscoa rent richting de bal. Páscoa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wild city - F.C. Looser 2:1

25e minuut.
Badura geeft een lange en hoge pass. Okumuş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eldevar kopt de bal weg. Jirouš is nu in balbezit. Jirouš haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
wild city - F.C. Looser 2:2

26e minuut.
Bandelewski probeert naar een medespeler te passen. Gușea is nu in balbezit. Gușea passt de bal met de wreef. Páscoa is nu in balbezit. Páscoa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Trejbal geeft een lange en hoge pass. Okumuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Theódórsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Theódórsson krijgt een gele kaart. Okumuş wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Aleksandrić komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Tomalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Okumuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalik probeert naar een medespeler te passen. Aleksandrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksandrić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Jirouš maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

38e minuut.
Badura is nu in balbezit. Badura geeft een lange en hoge pass. Páscoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Páscoa draait met de bal, schiet en ... Yağış werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Jirouš bereikt de bal nog maar net als eerste. Jirouš speelt de bal door. Okumuş heeft problemen om de bal te vangen. Eldevar rent richting de bal. Eldevar schiet op doel. Gogoasă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Theódórsson geeft een lange en hoge pass. Trejbal kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Páscoa. Páscoa krijgt een gele kaart. Trejbal raakt geblesseerd tijdens het duel. Aleksandrić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Savaşan rent richting de bal. Jirouš rent richting de bal. Jirouš draait met de bal, schiet en ... Gogoasă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wild city 41%, F.C. Looser 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
wild city - F.C. Looser 2:2

46e minuut.
Závadník komt het veld opgelopen. Carasciali komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Klungelig pakt Skalický de bal. Zicu met een sublieme pass. Páscoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Páscoa haalt uit met een fantastische trap. Yağış maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Badura geeft een lange en hoge pass. Skalický bereikt de bal nog maar net als eerste. Skalický geeft de bal voor. Carasciali bereikt de bal nog maar net als eerste. Carasciali schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Majkrzak geeft een lange en hoge pass. Aleksandrić kopt de bal weg. Badura is nu in balbezit. Carasciali onderschept slim de pass. Carasciali haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Theódórsson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Závadník zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carasciali bereikt de bal nog maar net als eerste. Carasciali draait met de bal, schiet en ... Gogoasă bokst de bal weg.

60e minuut.
Zicu heeft problemen om de bal te vangen. Skalický begaat een overtreding. Zicu raakt geblesseerd tijdens het duel. Muntean komt het veld opgelopen. Dascălu komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Daar is Gușea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muntean probeert naar een medespeler te passen. Skalický bereikt de bal nog maar net als eerste. Skalický geeft de bal voor. Jirouš bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Muntean zal de hoekschop nemen. Carasciali bereikt de bal nog maar net als eerste. Eldevar bereikt de bal nog maar net als eerste. Eldevar haalt uit met een fantastische trap. Gogoasă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jirouš is nu in balbezit. Jirouš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wild city - F.C. Looser 2:3

63e minuut.
Badura rent richting de bal. Badura geeft een lange en hoge pass. Carasciali bereikt de bal nog maar net als eerste. Carasciali haalt uit met een fantastische trap. Gogoasă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Majkrzak geeft een hoge lob. Jirouš rent richting de bal. Muntean speelt de bal door. Eldevar bereikt de bal nog maar net als eerste. Eldevar draait met de bal, schiet en ... Gogoasă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Carasciali is nu in balbezit. Carasciali schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
wild city - F.C. Looser 2:4

70e minuut.
Valerie is nu in balbezit. Valerie geeft de bal voor. Badura is nu in balbezit. Carasciali onderschept slim de pass. Carasciali geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Skalický verovert de bal door een tackle van achteren. Majkrzak geeft een hoge lob. Eldevar kopt de bal weg. Carasciali rent richting de bal. Carasciali draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Páscoa heeft problemen om de bal te vangen. Majkrzak geeft een lange en hoge pass. Jirouš is nu in balbezit. Jirouš draait met de bal, schiet en ... Gogoasă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wild city - F.C. Looser 2:5

78e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Gogoasă niet meer kan verder spelen. Grumezea komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Bandelewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frunda is nu in balbezit. Frunda geeft een lange en hoge pass. Dascălu is nu in balbezit. Dascălu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Theódórsson kopt de bal weg. Daar is Trejbal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trejbal geeft een hoge lob. Carasciali rent richting de bal. Carasciali draait met de bal, schiet en ... Grumezea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wild city 46%, F.C. Looser 54%.
wild city - F.C. Looser 2:5