Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Looser V
borg_0.4.1 Tactiek 5j
56% Balbezit 44%
46% Spel op eigen helft 54%
22 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
55.4 gemiddelde waardering 43.7
excellent Schieten good
solid Passen average
very good Verdedigen good


3e minuut.
Yağış speelt de bal door. Purcaru kopt de bal weg. Okumuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Okumuş draait met de bal, schiet en ... Sălăjean probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

6e minuut.
Okumuş rent richting de bal. Şuteu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Okumuş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Eldevar neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Sălăjean maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - V 1:0

11e minuut.
Gruia is nu in balbezit. Tomalik verovert de bal door een tackle van achteren. Manea rent richting de bal. Manea geeft een hoge lob. Fane maakt een snoekduik en kopt de bal. Yağış bokst de bal weg.

13e minuut.
Klungelig pakt Eldevar de bal. Butuşan rent richting de bal. Eldevar verovert de bal door een tackle van achteren. Okumuş rent richting de bal. Okumuş haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Skalický bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruia verovert de bal door een tackle van achteren. Gruia geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Valerie de bal. Dobrinescu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Croitoru rent richting de bal. Aleksandrić onderschept slim de pass. Aleksandrić passt de bal met de wreef. Okumuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Okumuş schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Okumuş rent richting de bal. Okumuş haalt uit met een fantastische trap. Sălăjean werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Tomalik met de inworp. Muntean rent richting de bal. Muntean met een sublieme pass. Aleksandrić geeft een hoge lob. Eldevar springt en kopt de bal. Sălăjean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Muntean speelt de bal door. Tomalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalik passt de bal in één keer door. Eldevar heeft problemen om de bal te vangen. Eldevar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Looser 51%, V 49%.
F.C. Looser - V 1:0

46e minuut.
Carasciali komt het veld opgelopen. Banach komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Eldevar probeert naar een medespeler te passen. Carasciali is nu in balbezit. Croitoru rent richting de bal. Carasciali onderschept slim de pass. Carasciali haalt uit met een fantastische trap. Sălăjean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Şuteu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grimani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aleksandrić geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Eldevar rent richting de bal. Eldevar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - V 2:0

55e minuut.
Valerie met een sublieme pass. Daar is Skalický, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skalický geeft een hoge lob. Eldevar rent richting de bal. Eldevar haalt uit met een fantastische trap. Sălăjean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carasciali rent richting de bal. Carasciali draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Manea bereikt de bal nog maar net als eerste. Banach onderschept slim de pass. Banach geeft een hoge lob. Daar is Carasciali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carasciali draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Sălăjean trapt de bal weg. Aleksandrić kopt de bal weg. Carasciali rent richting de bal. Carasciali haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Ristea rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carasciali. Ristea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ristea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fane rent richting de bal. Fane draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Manea is nu in balbezit. Skalický verovert de bal door een tackle van achteren. Skalický geeft de bal voor. Eldevar bereikt de bal nog maar net als eerste. Eldevar haalt uit met een fantastische trap. Sălăjean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carasciali rent richting de bal. Carasciali haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Grimani is nu in balbezit. Grimani met een sublieme pass. Aleksandrić rent richting de bal. Aleksandrić geeft een hoge lob. Eldevar springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lică met een harde bal richting middenveld. Aleksandrić kopt de bal weg. Eldevar rent richting de bal. Eldevar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Carasciali bereikt de bal nog maar net als eerste. Carasciali haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - V 3:0

77e minuut.
Klungelig pakt Grimani de bal. Grimani passt de bal in één keer door. Ristea rent richting de bal. Carasciali onderschept slim de pass. Carasciali schiet op doel. Sălăjean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grimani zal de hoekschop nemen. Eldevar springt en kopt de bal. Sălăjean probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Lică geeft een hoge lob. Inworp. Tomalik met de inworp. Banach is nu in balbezit. Banach geeft een lange en hoge pass. Sălăjean bokst de bal weg.

85e minuut.
Grimani passt de bal in één keer door. Aleksandrić is nu in balbezit. Ristea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aleksandrić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Aleksandrić kan niet meer verder spelen. Ueda komt het veld opgelopen. Eldevar zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Sălăjean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Looser 41%, V 59%.
F.C. Looser - V 3:0