Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
V F.C. Looser
5j Tactiek 532mod_01
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
0 Doelpogingen 31
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
38.5 gemiddelde waardering 53.7
good Schieten excellent
weak Passen solid
average Verdedigen solid


1e minuut.
Fane bereikt de bal nog maar net als eerste. Fane passt de bal in één keer door. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Okumuş verovert de bal door een tackle van achteren. Okumuş haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Daar is Okumuş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aleksandrić is nu in balbezit. Aleksandrić met een sublieme pass. Eldevar rent richting de bal. Eldevar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Aleksandrić verovert de bal door een tackle van achteren. Aleksandrić geeft de bal voor. Carasciali rent richting de bal. Carasciali schiet op doel. Niţu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Závadník probeert naar een medespeler te passen. Carasciali is nu in balbezit. Carasciali passt de bal zonder na te denken. Okumuş is nu in balbezit. Okumuş schiet op doel. Niţu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Závadník verovert de bal door een tackle van achteren. Carasciali rent richting de bal. Met opzet legt Purcaru zijn tegenspeler op de grond. Purcaru krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Lică maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Skalický geeft een lange en hoge pass. Okumuş is nu in balbezit. Klungelig pakt Okumuş de bal. Okumuş schiet op doel. Niţu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Okumuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Okumuş schiet op doel. Niţu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Hâmpu is nu in balbezit. Závadník is nu in balbezit. Závadník geeft een hoge lob. Eldevar bereikt de bal nog maar net als eerste. Eldevar draait met de bal, schiet en ... Niţu bokst de bal weg.

30e minuut.
Závadník met de inworp. Aleksandrić rent richting de bal. Aleksandrić passt de bal met de wreef. Závadník geeft een lange en hoge pass. Eldevar krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Závadník speelt de bal door. Aleksandrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksandrić geeft een hoge lob. Daar is Carasciali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carasciali draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Závadník onderschept slim de pass. Závadník geeft een hoge lob. Okumuş is nu in balbezit. Okumuş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
V - F.C. Looser 0:1

41e minuut.
Lică onderschept slim de pass. Vlaicu kan de bal niet met de borst controleren. Okumuş rent richting de bal. Okumuş met een sublieme pass. Eldevar is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Závadník zal de hoekschop nemen. Eldevar maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
V - F.C. Looser 0:2

44e minuut.
Carasciali verovert de bal door een tackle van achteren. Závadník rent richting de bal. Závadník geeft een lange en hoge pass. Eldevar springt en kopt de bal. Niţu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: V 64%, F.C. Looser 36%.
V - F.C. Looser 0:2

47e minuut.
Potegea rent richting de bal. Závadník onderschept slim de pass. Závadník probeert naar een medespeler te passen. Eldevar bereikt de bal nog maar net als eerste. Eldevar schiet op doel. Niţu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Eldevar draait met de bal, schiet en ... Niţu probeert naar een medespeler te passen. Aleksandrić kopt de bal weg. Okumuş controleert de bal met de borst. Okumuş haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Eldevar is nu in balbezit. Závadník is nu in balbezit. Závadník geeft een hoge lob. Eldevar is nu in balbezit. Eldevar schiet op doel. Niţu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Trejbal verovert de bal door een tackle van achteren. Trejbal geeft de bal voor. Eldevar rent richting de bal. Eldevar haalt uit met een fantastische trap. Niţu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
V - F.C. Looser 0:3

63e minuut.
Aleksandrić onderschept slim de pass. Aleksandrić passt de bal met de wreef. Okumuş is nu in balbezit. Okumuş haalt uit met een fantastische trap. Niţu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
V - F.C. Looser 0:4

65e minuut.
Skalický probeert naar een medespeler te passen. Daar is Aleksandrić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aleksandrić probeert naar een medespeler te passen. Carasciali bereikt de bal nog maar net als eerste. Carasciali haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Carasciali is nu in balbezit. Carasciali speelt de bal door. Eldevar is nu in balbezit. Eldevar schiet op doel. Niţu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
V - F.C. Looser 0:5

73e minuut.
Klungelig pakt Skalický de bal. Skalický geeft een hoge lob. Daar is Ştrulă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aleksandrić rent richting de bal. Aleksandrić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Závadník verovert de bal door een tackle van achteren. Závadník geeft een lange en hoge pass. Okumuş is nu in balbezit. Okumuş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
V - F.C. Looser 0:6

81e minuut.
Klungelig pakt Purcaru de bal. Závadník bereikt de bal nog maar net als eerste. Závadník passt de bal met de wreef. Carasciali bereikt de bal nog maar net als eerste. Carasciali haalt uit met een fantastische trap. Niţu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Dobrinoiu kan de bal niet met de borst controleren. Závadník met een sublieme pass. Carasciali heeft problemen om de bal te vangen. Carasciali draait met de bal, schiet en ... Niţu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Potegea de bal onder controle te krijgen. Závadník bereikt de bal nog maar net als eerste. Závadník passt de bal zonder na te denken. Carasciali is nu in balbezit. Carasciali haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: V 61%, F.C. Looser 39%.
V - F.C. Looser 0:6