Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lion`sTeam DINAMO RANGERS F.C.
n02 Tactiek new generation
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
14 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
63.2 gemiddelde waardering 62.1
excellent Schieten formidable
formidable Passen very good
very good Verdedigen excellent


5e minuut.
Grönlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Grönlund geeft de bal voor. Civan geeft een lange en hoge pass. Arkas rent richting de bal. Arkas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Gogorzena is nu in balbezit. Gogorzena passt de bal met de wreef. Rabe rent richting de bal. Rabe haalt uit met een fantastische trap. Tămâie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion`sTeam - DINAMO RANGERS F.C. 0:1

15e minuut.
Rabe kopt de bal weg. Banciu rent richting de bal. Banciu probeert naar een medespeler te passen. Xuân Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Trung haalt uit met een fantastische trap. Paal!

21e minuut.
Rovine is nu in balbezit. Civan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovine bereikt de bal nog maar net als eerste. Civan geeft een hoge lob. Arkas krijgt zijn hoofd ertegen. Tămâie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Clausen geeft een lange en hoge pass. Rovine is nu in balbezit. Fulga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rovine is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arkas zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal!
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Banciu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Arkas de bal. Arkas passt de bal met de wreef. Daar is Rovine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rovine schiet op doel. Tămâie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Cañizares verovert de bal door een tackle van achteren. Cañizares passt de bal met de wreef. Arkas rent richting de bal. Arkas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Proca de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lion`sTeam - DINAMO RANGERS F.C. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lion`sTeam 59%, DINAMO RANGERS F.C. 41%.
Lion`sTeam - DINAMO RANGERS F.C. 0:2

57e minuut.
Xuân Trung kan de bal niet met de borst controleren. Furlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grönlund maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Grönlund naar de kleedkamers voor een vroege douche. Furlan raakt geblesseerd tijdens het duel. Scarlat zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Xuân Trung maakt een snoekduik en kopt de bal. Quiroz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Furlan rent richting de bal. Furlan passt de bal in één keer door. Xuân Trung rent richting de bal. Xuân Trung draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lion`sTeam - DINAMO RANGERS F.C. 1:2

65e minuut.
Furlan passt de bal in één keer door. Scarlat is nu in balbezit. Scarlat passt de bal met de wreef. Xuân Trung rent richting de bal. Xuân Trung haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Neguţescu rent richting de bal. Čunek verovert de bal door een tackle van achteren. Čunek geeft een hoge lob. Rovine controleert de bal met de borst. Rovine schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Clausen onderschept slim de pass. Xuân Trung is nu in balbezit. Xuân Trung heeft problemen om de bal te vangen. Xuân Trung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lion`sTeam - DINAMO RANGERS F.C. 2:2

73e minuut.
Furlan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Xuân Trung de bal. Furlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Furlan draait met de bal, schiet en ... Quiroz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion`sTeam - DINAMO RANGERS F.C. 3:2

76e minuut.
Banciu is nu in balbezit. Banciu passt de bal in één keer door. Lajes geeft een lange en hoge pass. Xuân Trung rent richting de bal. Xuân Trung haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Banciu probeert naar een medespeler te passen. Xuân Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Okruta. Xuân Trung is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Furlan komt bij de bal en schiet. Quiroz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Xuân Trung rent richting de bal. Xuân Trung draait met de bal, schiet en ... Quiroz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion`sTeam - DINAMO RANGERS F.C. 4:2

80e minuut.
Furlan kopt de bal weg. Xuân Trung rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Scarlat neemt de hoekschop. Xuân Trung maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Gogorzena is nu in balbezit. Gogorzena geeft een lange en hoge pass. Arkas speelt de bal door. Rovine rent richting de bal. Rovine schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Daar is Furlan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Scarlat geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Furlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Furlan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Gogorzena met een snelle inworp. Čunek rent richting de bal. Čunek passt de bal met de wreef. Arkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lion`sTeam 48%, DINAMO RANGERS F.C. 52%.
Lion`sTeam - DINAMO RANGERS F.C. 4:2