Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ARGES PITEȘTI 2020 SONIS
xxx Tactiek distrugatorul
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 11
55.9 gemiddelde waardering 65
solid Schieten formidable
good Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


7e minuut.
Melissopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Święcki onderschept slim de pass. Święcki passt de bal zonder na te denken. Silveira Tavares rent richting de bal. Silveira Tavares haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Isar met een sublieme pass. Vukojicic bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukojicic geeft een lange en hoge pass. Penners springt en kopt de bal. Ciminian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES PITEȘTI 2020 - SONIS 0:1

11e minuut.
Vukojicic rent richting de bal. Scarlat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vukojicic is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cavalieri zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Penners krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Ciminian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Cavalieri passt de bal zonder na te denken. Isar rent richting de bal. Isar speelt de bal door. Vukojicic is nu in balbezit. Vukojicic draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Isar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vukojicic bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosiţchi is nu in balbezit. Cosiţchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES PITEȘTI 2020 - SONIS 0:2

17e minuut.
Apostu speelt de bal door. Święcki probeert de bal aan de voet te houden. Cavalieri speelt de bal door. Cosiţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosiţchi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Basi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hřebíček is nu in balbezit. Hřebíček passt de bal in één keer door. Bustamante bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante schiet op doel. De bal raakt de paal. Hernández probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Isar geeft een lange en hoge pass. Vukojicic bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat rent richting de bal. Cosiţchi rent richting de bal. Cosiţchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES PITEȘTI 2020 - SONIS 0:3

25e minuut.
Hřebíček rent richting de bal. Hřebíček passt de bal zonder na te denken. Basi heeft problemen om de bal te vangen. Basi met een sublieme pass. Silveira Tavares rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Hernández met een sublieme pass. Penners kopt de bal weg. Cavalieri geeft een hoge lob. Vukojicic bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Apostu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostu geeft een lange en hoge pass. Cosiţchi is nu in balbezit. Cosiţchi haalt uit met een fantastische trap. Ciminian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES PITEȘTI 2020 - SONIS 0:4

40e minuut.
Basi passt de bal in één keer door. Bustamante is nu in balbezit. Bustamante passt de bal zonder na te denken. Silveira Tavares rent richting de bal. Silveira Tavares haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ARGES PITEȘTI 2020 49%, SONIS 51%.
FC ARGES PITEȘTI 2020 - SONIS 0:4

49e minuut.
Isar is nu in balbezit. Isar speelt de bal door. Vukojicic bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukojicic schiet op doel. Ciminian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES PITEȘTI 2020 - SONIS 0:5

53e minuut.
Pichard met een sublieme pass. Apostu bereikt de bal nog maar net als eerste. Carro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Carro naar de kleedkamers voor een vroege douche. Apostu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Apostu kan niet meer verder spelen.

55e minuut.
Šimeček met een harde bal richting middenveld. Isar kopt de bal weg. Daar is Šimeček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cosiţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosiţchi draait met de bal, schiet en ... Ciminian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cosiţchi is nu in balbezit. Cosiţchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES PITEȘTI 2020 - SONIS 0:6

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Basi met de inworp. Hřebíček heeft problemen om de bal te vangen. Hřebíček geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Melissopoulos de bal. Hernández kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Silveira Tavares is nu in balbezit. Silveira Tavares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES PITEȘTI 2020 - SONIS 1:6

62e minuut.
Šimeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalieri verovert de bal door een tackle van achteren. Cosiţchi is nu in balbezit. Cosiţchi draait met de bal, schiet en ... Ciminian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES PITEȘTI 2020 - SONIS 1:7

64e minuut.
Ciminian probeert naar een medespeler te passen. Bustamante kopt de bal weg. Stančić probeert de bal aan de voet te houden. Święcki rent richting de bal. Święcki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Hernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Vukojicic kopt de bal weg. Klungelig pakt Mogiełka de bal. Cosiţchi rent richting de bal. Cosiţchi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Penners met een sublieme pass. Cavalieri rent richting de bal. Robalo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Robalo krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Isar speelt de bal door. Hřebíček speelt de bal door. İncememet rent richting de bal. Święcki verovert de bal door een tackle van achteren. Święcki haalt uit met een fantastische trap. Hernández kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ARGES PITEȘTI 2020 53%, SONIS 47%.
FC ARGES PITEȘTI 2020 - SONIS 1:7