Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wild city Greerii Verzi
4-4-2 Tactiek greeri532
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
59.6 gemiddelde waardering 47
excellent Schieten solid
very good Passen solid
very good Verdedigen good


6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geber neemt de hoekschop. Piech kopt de bal weg. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wild city - Greerii Verzi 0:1

9e minuut.
Tocantins rent richting de bal. Tocantins geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
D`Ambrosi is nu in balbezit. D`Ambrosi geeft een hoge lob. Inworp. Miala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Michałowski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Badura zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miala bereikt de bal nog maar net als eerste. Miala met een sublieme pass. Páscoa rent richting de bal. Páscoa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Miala geeft de bal voor. Rzeszowski probeert naar een medespeler te passen. Gușea kopt de bal weg. Arteta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Miala kopt de bal weg. Michałowski geeft een hoge lob. Páscoa is nu in balbezit. Páscoa schiet op doel. Rzeszowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Páscoa is nu in balbezit. Arteta is nu in balbezit. Páscoa is nu in balbezit. Miala is nu in balbezit. Miala geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Arteta krijgt zijn hoofd ertegen. Rzeszowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
wild city - Greerii Verzi 1:1

36e minuut.
Oberschmid bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberschmid geeft de bal voor. Gușea rent richting de bal. Gușea geeft een lange en hoge pass. Arteta springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Winckelmans is nu in balbezit. Winckelmans passt de bal in één keer door. Daar is D`Ambrosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Páscoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Páscoa draait met de bal, schiet en ... Rzeszowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wild city 27%, Greerii Verzi 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
wild city - Greerii Verzi 1:1

56e minuut.
Michałowski is nu in balbezit. Michałowski geeft een hoge lob. Páscoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Páscoa schiet op doel. Rzeszowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wild city - Greerii Verzi 2:1

63e minuut.
Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberschmid begaat een overtreding. Bradu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mureşanu komt het veld opgelopen. Gușea met een snel genomen vrije trap. Páscoa springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Geber bereikt de bal nog maar net als eerste. Geber geeft een hoge lob. Milinte kopt de bal weg. Piech heeft problemen om de bal te vangen. Piech schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Winckelmans met een sublieme pass. Milinte bereikt de bal nog maar net als eerste. Milinte speelt de bal door. Crăcan rent richting de bal. Crăcan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Geber verovert de bal door een tackle van achteren. Geber geeft een hoge lob. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan draait met de bal, schiet en ... Grobbinger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
wild city - Greerii Verzi 2:2

72e minuut.
Florian geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Alarcón de bal. Páscoa is nu in balbezit. Páscoa draait met de bal, schiet en ... Rzeszowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wild city - Greerii Verzi 3:2

78e minuut.
Kurpiewski is nu in balbezit. Arteta verovert de bal door een tackle van achteren. Arteta speelt de bal door. Páscoa rent richting de bal. Páscoa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Mureşanu geeft een hoge lob. Daar is Tocantins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Páscoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Páscoa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wild city - Greerii Verzi 4:2

90e minuut.
Theódórsson maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Páscoa rent richting de bal. Alarcón schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Alarcón krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wild city 36%, Greerii Verzi 64%.
wild city - Greerii Verzi 4:2