Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Greerii Verzi wild city
greeri532 Tactiek 4-4-2
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
47.1 gemiddelde waardering 57.8
very good Schieten solid
very good Passen very good
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Badura geeft een lange en hoge pass. Gușea kopt de bal weg. Azadov heeft problemen om de bal te vangen. Páscoa is nu in balbezit. Páscoa draait met de bal, schiet en ... Rzeszowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Frunda rent richting de bal. Frunda passt de bal in één keer door. Bandelewski rent richting de bal. Bandelewski geeft de bal voor. Zicu kopt de bal weg. Rzeszowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Kurpiewski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zicu met een snelle inworp. Michałowski is nu in balbezit. Michałowski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Zicu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Michałowski rent richting de bal. Michałowski geeft een lange en hoge pass. Páscoa maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - wild city 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greerii Verzi 66%, wild city 34%.
Greerii Verzi - wild city 0:1

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ławecki stond buitenspel. Dascălu komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Daar is Piech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piech met een sublieme pass. Winckelmans met een sublieme pass. Ławecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ławecki draait met de bal, schiet en ... Paal! Grobbinger bokst de bal weg.

69e minuut.
Winckelmans passt de bal zonder na te denken. Piech rent richting de bal. Piech passt de bal zonder na te denken. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Inworp. Frunda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bandelewski geeft de bal voor. Dascălu heeft problemen om de bal te vangen. Dascălu schiet op doel. Rzeszowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Bandelewski is nu in balbezit. Bandelewski speelt de bal door. Páscoa rent richting de bal. Páscoa haalt uit met een fantastische trap. Rzeszowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - wild city 0:2

90e minuut.
Alarcón raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. D`Ambrosi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greerii Verzi 64%, wild city 36%.
Greerii Verzi - wild city 0:2