Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DINAMO RANGERS F.C. F.C. Looser
new generation Tactiek borg_0.4.1
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
20 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
63.2 gemiddelde waardering 53.3
outstanding Schieten very good
very good Passen good
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Pulina probeert naar een medespeler te passen. Grimani bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimani met een sublieme pass. Okumuş is nu in balbezit. Okumuş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Okruta passt de bal met de wreef. Civan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RANGERS F.C. - F.C. Looser 1:0

11e minuut.
Tomalik met een sublieme pass. Cattabriga bereikt de bal nog maar net als eerste. Cattabriga probeert naar een medespeler te passen. Civan bereikt de bal nog maar net als eerste. Civan haalt uit met een fantastische trap. Yağış bokst de bal weg.

17e minuut.
Muntean geeft een hoge lob. Okruta is nu in balbezit. Eldevar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Eldevar krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Clausen geeft een hoge lob. Muntean is nu in balbezit. Muntean met een sublieme pass. Tomalik is nu in balbezit. Tomalik geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Proteasa kopt de bal weg. Clausen geeft een hoge lob. Daar is Valerie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arkas is nu in balbezit. Arkas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Clausen rent richting de bal. Muntean is nu in balbezit. Muntean passt de bal zonder na te denken. Okumuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Okumuş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Rovine controleert de bal met de borst. Majkrzak geeft een hoge lob. Buitenspel voor Eldevar. Goede buitenspelval van de verdediging. Cattabriga maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rovine kopt de bal weg. Yağış verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Majkrzak probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caban met de inworp. Rovine is nu in balbezit. Rovine schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Valerie verovert de bal door een tackle van achteren. Valerie geeft een hoge lob. Caban kopt de bal weg. Rovine rent richting de bal. Rovine schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Valerie geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caban zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rovine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovine draait met de bal, schiet en ... Yağış verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Grimani met de inworp. Muntean geeft een hoge lob. Eldevar is nu in balbezit. Eldevar haalt uit met een fantastische trap. Quiroz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DINAMO RANGERS F.C. - F.C. Looser 1:1

36e minuut.
Caban is nu in balbezit. Caban geeft de bal voor. Pulina controleert de bal met de borst. Rovine is nu in balbezit. Rovine haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Yağış bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DINAMO RANGERS F.C. 39%, F.C. Looser 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DINAMO RANGERS F.C. - F.C. Looser 1:1

46e minuut.
Carasciali komt het veld opgelopen. Vitoriamo komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Grimani geeft een hoge lob. Carasciali bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogorzena bereikt de bal nog maar net als eerste. Carasciali verovert de bal door een tackle van achteren. Carasciali haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Cañizares geeft de bal voor. Daar is Skalický, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Civan probeert naar een medespeler te passen. Rovine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovine draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Okruta passt de bal met de wreef. Gogorzena is nu in balbezit. Gogorzena geeft de bal voor. Arkas is nu in balbezit. Arkas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rovine is nu in balbezit. Rovine schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RANGERS F.C. - F.C. Looser 2:1

69e minuut.
Caban bereikt de bal nog maar net als eerste. Caban passt de bal in één keer door. Rovine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovine haalt uit met een fantastische trap. Yağış werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Cattabriga onderschept slim de pass. Cattabriga geeft de bal voor. Rovine rent richting de bal. Rovine haalt uit met een fantastische trap. Yağış werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Valerie geeft een hoge lob. Daar is Caban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caban passt de bal zonder na te denken. Arkas rent richting de bal. Arkas schiet op doel. Yağış bokst de bal weg.

73e minuut.
Čunek met een sublieme pass. Arkas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pulina. Pulina krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Caban met een sublieme pass. Civan is nu in balbezit. Čunek met een sublieme pass. Arkas rent richting de bal. Arkas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RANGERS F.C. - F.C. Looser 3:1

79e minuut.
Eldevar is nu in balbezit. Carasciali is nu in balbezit. Eldevar bereikt de bal nog maar net als eerste. Eldevar schiet op doel. Quiroz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RANGERS F.C. - F.C. Looser 3:2

86e minuut.
Muntean heeft problemen om de bal te vangen. Vitoriamo rent richting de bal. Rovine onderschept slim de pass. Rovine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RANGERS F.C. - F.C. Looser 4:2

88e minuut.
Arkas is nu in balbezit. Rovine rent richting de bal. Valerie begaat een overtreding. Valerie krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DINAMO RANGERS F.C. 37%, F.C. Looser 63%.
DINAMO RANGERS F.C. - F.C. Looser 4:2