Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Looser DINAMO RANGERS F.C.
borg_0.4.1 Tactiek new generation
54% Balbezit 46%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
56.1 gemiddelde waardering 61.8
very good Schieten outstanding
solid Passen very good
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Proteasa passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Skalický de bal. Skalický geeft een hoge lob. Eldevar is nu in balbezit. Eldevar draait met de bal, schiet en ... Quiroz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Aleksandrić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Civan met een snelle inworp. Rovine rent richting de bal. Rovine haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Rovine is nu in balbezit. Rovine passt de bal met de wreef. Arkas rent richting de bal. Arkas draait met de bal, schiet en ... Yağış probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - DINAMO RANGERS F.C. 0:1

10e minuut.
Gogorzena verovert de bal door een tackle van achteren. Gogorzena geeft een lange en hoge pass. Rovine kopt de bal weg. Arkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Valerie geeft een hoge lob. Inworp. Čunek met een snelle inworp. Rabe rent richting de bal. Rabe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Rovine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovine passt de bal met de wreef. Arkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkas draait met de bal, schiet en ... Yağış probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - DINAMO RANGERS F.C. 0:2

26e minuut.
Skalický passt de bal met de wreef. Muntean speelt de bal door. Grimani bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimani geeft een hoge lob. Eldevar krijgt zijn hoofd ertegen. Quiroz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - DINAMO RANGERS F.C. 1:2

36e minuut.
Rabe is nu in balbezit. Čunek bereikt de bal nog maar net als eerste. Čunek speelt de bal door. Rovine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovine schiet op doel. Yağış kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - DINAMO RANGERS F.C. 1:3

41e minuut.
Majkrzak geeft een hoge lob. Inworp. Civan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rovine is nu in balbezit. Rovine haalt uit met een fantastische trap. Yağış probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Valerie met een sublieme pass. Yağış heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Civan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Arkas springt en kopt de bal. Yağış maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - DINAMO RANGERS F.C. 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Looser 60%, DINAMO RANGERS F.C. 40%.
F.C. Looser - DINAMO RANGERS F.C. 1:4

46e minuut.
Pulina komt het veld opgelopen. Carasciali komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Civan is nu in balbezit. Civan geeft een lange en hoge pass. Skalický heeft problemen om de bal te vangen. Arkas is nu in balbezit. Arkas schiet op doel. Yağış bokst de bal weg. Skalický heeft problemen om de bal te vangen. Arkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

48e minuut.
Muntean passt de bal met de wreef. Aleksandrić rent richting de bal. Aleksandrić passt de bal met de wreef. Carasciali bereikt de bal nog maar net als eerste. Carasciali schiet op doel. Quiroz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cañizares met een sublieme pass. Čunek speelt de bal door. Rovine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - DINAMO RANGERS F.C. 1:5

51e minuut.
Skalický speelt de bal door. Muntean probeert naar een medespeler te passen. Soria onderschept slim de pass. Grimani bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimani geeft de bal voor. Quiroz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Aleksandrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksandrić geeft een lange en hoge pass. Carasciali rent richting de bal. Carasciali draait met de bal, schiet en ... Quiroz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Pulina geeft een lange en hoge pass. Inworp. Civan met een snelle inworp. Rovine is nu in balbezit. Rovine schiet op doel. Yağış probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Inworp. Tomalik komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Tomalik rent richting de bal. Tomalik passt de bal met de wreef. Aleksandrić is nu in balbezit. Aleksandrić geeft de bal voor. Eldevar springt en kopt de bal. Quiroz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Čunek bereikt de bal nog maar net als eerste. Čunek passt de bal in één keer door. Arkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - DINAMO RANGERS F.C. 1:6

84e minuut.
Rabe is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Čunek neemt de hoekschop. Rovine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovine draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - DINAMO RANGERS F.C. 1:7

85e minuut.
Muntean passt de bal in één keer door. Tomalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalik passt de bal met de wreef. Carasciali is nu in balbezit. Carasciali haalt uit met een fantastische trap. Quiroz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Looser 58%, DINAMO RANGERS F.C. 42%.
F.C. Looser - DINAMO RANGERS F.C. 1:7