Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
V Lion`sTeam
5j Tactiek n02
41% Balbezit 59%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
44.2 gemiddelde waardering 64
solid Schieten excellent
average Passen formidable
adequate Verdedigen very good


3e minuut.
Neguţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruia verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruia rent richting de bal. Gruia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Croitoru is nu in balbezit. Lajes is nu in balbezit. Lajes geeft een lange en hoge pass. Xuân Trung rent richting de bal. Xuân Trung haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Fane passt de bal met de wreef. Lajes geeft een lange en hoge pass. Xuân Trung is nu in balbezit. Xuân Trung draait met de bal, schiet en ... Sălăjean werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Gogean is nu in balbezit. Gogean geeft de bal voor. Xuân Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Furlan is nu in balbezit. Furlan schiet op doel. Sălăjean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
V - Lion`sTeam 0:1

16e minuut.
Dobrinescu is nu in balbezit. Fane is nu in balbezit. Dobrinescu rent richting de bal. Fane rent richting de bal. Fane draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Scarlat is nu in balbezit. Scarlat geeft een lange en hoge pass. Furlan is nu in balbezit. Furlan schiet op doel. Sălăjean probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
V - Lion`sTeam 0:2

27e minuut.
Neguţescu verovert de bal door een tackle van achteren. Hâmpu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Neguţescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lajes zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Xuân Trung rent richting de bal. Xuân Trung haalt uit met een fantastische trap. Sălăjean werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Gruia haalt uit met een fantastische trap. Fulga kopt de bal weg. Scarlat speelt de bal door. Furlan rent richting de bal. Furlan draait met de bal, schiet en ... Sălăjean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Scarlat geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Furlan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xuân Trung rent richting de bal. Xuân Trung draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
V - Lion`sTeam 0:3

39e minuut.
Scarlat rent richting de bal. Scarlat passt de bal met de wreef. Furlan heeft problemen om de bal te vangen. Furlan passt de bal zonder na te denken. Xuân Trung rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Neguţescu is nu in balbezit. Neguţescu passt de bal in één keer door. Lică is nu in balbezit. Xuân Trung onderschept slim de pass. Xuân Trung haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: V 52%, Lion`sTeam 48%.
V - Lion`sTeam 0:3

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Purcaru met de inworp. Fane bereikt de bal nog maar net als eerste. Fane haalt uit met een fantastische trap. Tămâie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
V - Lion`sTeam 1:3

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Durleci met een snelle inworp. Scarlat probeert naar een medespeler te passen. Dobrinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Gruia geeft een lange en hoge pass. Tămâie speelt de bal door. Furlan is nu in balbezit. Furlan schiet op doel. Sălăjean probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
V - Lion`sTeam 1:4

59e minuut.
Xuân Trung geeft de bal voor. Durleci is nu in balbezit. Furlan verovert de bal door een tackle van achteren. Furlan draait met de bal, schiet en ... Sălăjean werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
V - Lion`sTeam 1:5

62e minuut.
Ristea kopt de bal weg. Durleci probeert de bal aan de voet te houden. Scarlat speelt de bal door. Furlan rent richting de bal. Furlan schiet op doel. Sălăjean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Durleci met de inworp. Scarlat rent richting de bal. Scarlat passt de bal zonder na te denken. Furlan is nu in balbezit. Furlan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Durleci rent richting de bal. Xuân Trung tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Xuân Trung krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Lică kopt de bal weg. Neguţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neguţescu geeft een hoge lob. Xuân Trung rent richting de bal. Xuân Trung draait met de bal, schiet en ... Sălăjean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Scarlat passt de bal met de wreef. Fulga geeft de bal voor. Klungelig pakt Lică de bal. Furlan rent richting de bal. Furlan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Xuân Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Trung haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
V - Lion`sTeam 1:6

76e minuut.
Potegea rent richting de bal. Potegea speelt de bal door. Scarlat rent richting de bal. Scarlat geeft de bal voor. Xuân Trung krijgt zijn hoofd ertegen. Sălăjean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Neguţescu rent richting de bal. Neguţescu passt de bal in één keer door. Furlan rent richting de bal. Xuân Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Trung schiet op doel. Sălăjean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Xuân Trung rent richting de bal. Furlan is nu in balbezit. Purcaru legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Furlan raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Furlan neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Furlan is nu in balbezit. Furlan passt de bal met de wreef. Neguţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neguţescu geeft een lange en hoge pass. Xuân Trung springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: V 66%, Lion`sTeam 34%.
V - Lion`sTeam 1:6