Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lion`sTeam V
M Citys Tactiek 5j
57% Balbezit 43%
35% Spel op eigen helft 65%
29 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
58.4 gemiddelde waardering 38.1
excellent Schieten good
excellent Passen weak
solid Verdedigen weak


6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Banciu met de inworp. Vlaicu rent richting de bal. Ceviz verovert de bal door een tackle van achteren. Ceviz draait met de bal, schiet en ... Niţu bokst de bal weg.

23e minuut.
Banciu passt de bal met de wreef. Gándara geeft een lange en hoge pass. Ceviz rent richting de bal. Ceviz schiet op doel. Niţu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion`sTeam - V 1:0

28e minuut.
Furlan probeert naar een medespeler te passen. Neguţescu rent richting de bal. Klungelig pakt Neguţescu de bal. Neguţescu geeft de bal voor. Ceviz springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Potegea is nu in balbezit. Furlan verovert de bal door een tackle van achteren. Furlan speelt de bal door. Neguţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neguţescu schiet op doel. Niţu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gándara rent richting de bal. Gándara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion`sTeam - V 2:0

34e minuut.
Purcaru kopt de bal weg. Ştrulă heeft problemen om de bal te vangen. Banciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Banciu de bal. Banciu draait met de bal, schiet en ... Niţu bokst de bal weg. Daar is Purcaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niţu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Furlan probeert naar een medespeler te passen. Gică bereikt de bal nog maar net als eerste. Gică geeft een lange en hoge pass. Ceviz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceviz schiet op doel. Niţu bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Neguţescu zal de hoekschop nemen. Banciu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Daar is Vlaicu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banciu is nu in balbezit. Banciu geeft een lange en hoge pass. Neguţescu rent richting de bal. Neguţescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Furlan geeft een hoge lob. Gándara is nu in balbezit. Ceviz rent richting de bal. Ceviz haalt uit met een fantastische trap. Niţu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion`sTeam - V 3:0

44e minuut.
Quattrocchi onderschept slim de pass. Quattrocchi geeft een lange en hoge pass. Neguţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neguţescu draait met de bal, schiet en ... Niţu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion`sTeam - V 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lion`sTeam 34%, V 66%.
Lion`sTeam - V 4:0

46e minuut.
Lajes komt het veld opgelopen. Xuân Trung komt het veld opgelopen. Fulga komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Gogean geeft een lange en hoge pass. Ştrulă is nu in balbezit. Lajes onderschept slim de pass. Lajes schiet op doel. Niţu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion`sTeam - V 5:0

60e minuut.
Gándara verovert de bal door een tackle van achteren. Gándara passt de bal met de wreef. Lajes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lajes geeft een hoge lob. Gándara maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion`sTeam - V 6:0

67e minuut.
Gică speelt de bal door. Ştrulă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrulă geeft de bal voor. Furlan heeft problemen om de bal te vangen. Furlan draait met de bal, schiet en ... Niţu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion`sTeam - V 7:0

72e minuut.
Furlan passt de bal in één keer door. Fulga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulga heeft problemen om de bal te vangen. Fulga geeft een lange en hoge pass. Xuân Trung springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vlaicu met de inworp. Fane rent richting de bal. Fane draait met de bal, schiet en ... Tămâie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Furlan passt de bal zonder na te denken. Lajes heeft problemen om de bal te vangen. Lajes speelt de bal door. Gándara bereikt de bal nog maar net als eerste. Gándara draait met de bal, schiet en ... Niţu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lică controleert de bal met de borst. Xuân Trung rent richting de bal. Xuân Trung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion`sTeam - V 8:0

82e minuut.
Hâmpu passt de bal met de wreef. Gică bereikt de bal nog maar net als eerste. Gică geeft een lange en hoge pass. Xuân Trung is nu in balbezit. Xuân Trung draait met de bal, schiet en ... Niţu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lion`sTeam 36%, V 64%.
Lion`sTeam - V 8:0