Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Greerii Verzi FC ARGES PITEȘTI 2020
greeri532 Tactiek xxx
51% Balbezit 49%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 51.3
good Schieten very good
weak Passen average
adequate Verdedigen solid


12e minuut.
Silveira Tavares is nu in balbezit. Binggeli is nu in balbezit. Silveira Tavares onderschept slim de pass. Silveira Tavares schiet op doel. Barberà maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - FC ARGES PITEȘTI 2020 0:1

20e minuut.
Bustamante is nu in balbezit. Basi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante rent richting de bal. Bustamante haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sfeclă de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Basi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bustamante krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Święcki is nu in balbezit. Hřebíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Hřebíček geeft een hoge lob. Bustamante rent richting de bal. Bustamante draait met de bal, schiet en ... Barberà bokst de bal weg.

26e minuut.
Hřebíček verovert de bal door een tackle van achteren. Hřebíček probeert naar een medespeler te passen. Sfeclă is nu in balbezit. Bustamante onderschept slim de pass. Bustamante draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Pieszek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Binggeli. Pieszek raakt geblesseerd tijdens het duel. Święcki met een snel genomen vrije trap. Silveira Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Silveira Tavares draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - FC ARGES PITEȘTI 2020 0:2

34e minuut.
Święcki is nu in balbezit. Święcki passt de bal met de wreef. Silveira Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Silveira Tavares draait met de bal, schiet en ... Barberà probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - FC ARGES PITEȘTI 2020 0:3

39e minuut.
Dan verovert de bal door een tackle van achteren. Hřebíček onderschept slim de pass. Hřebíček met een sublieme pass. Pieszek rent richting de bal. Pieszek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - FC ARGES PITEȘTI 2020 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greerii Verzi 72%, FC ARGES PITEȘTI 2020 28%.
Greerii Verzi - FC ARGES PITEȘTI 2020 0:4

49e minuut.
Scarlat kopt de bal weg. Pieszek probeert de bal aan de voet te houden. Priveda speelt de bal door. Silveira Tavares rent richting de bal. Silveira Tavares draait met de bal, schiet en ... Barberà kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Pieszek met de inworp. Święcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Święcki passt de bal met de wreef. Basi geeft een lange en hoge pass. Iupceanu kopt de bal weg. Barberà bokst de bal weg. Dan probeert de bal aan de voet te houden. Hřebíček rent richting de bal. Hřebíček schiet op doel. Klungelig pakt Iupceanu de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - FC ARGES PITEȘTI 2020 0:5

54e minuut.
Hřebíček rent richting de bal. Hřebíček passt de bal in één keer door. Daar is Mogiełka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan draait met de bal, schiet en ... Ciminian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Święcki verovert de bal door een tackle van achteren. Święcki passt de bal in één keer door. Hřebíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Hřebíček draait met de bal, schiet en ... Dan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barberà probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Pieszek rent richting de bal. Pieszek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bustamante de bal. Basi rent richting de bal. Basi haalt uit met een fantastische trap. Barberà probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Doeltrap. Barberà trapt de bal weg van het doel. Pieszek kopt de bal weg. Daar is Silveira Tavares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silveira Tavares haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bustamante maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - FC ARGES PITEȘTI 2020 0:6

78e minuut.
Priveda speelt de bal door. Mogiełka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pogorelov begaat een overtreding. Mogiełka roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Mogiełka kan niet meer verder spelen. Mikuta komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Silveira Tavares kopt de bal weg. Iupceanu rent richting de bal. Basi onderschept slim de pass. Basi schiet op doel. Barberà probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - FC ARGES PITEȘTI 2020 0:7

79e minuut.
Pieszek passt de bal zonder na te denken. Basi bereikt de bal nog maar net als eerste. Basi speelt de bal door. Bustamante rent richting de bal. Bustamante schiet op doel. Barberà verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Silveira Tavares rent richting de bal. Silveira Tavares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - FC ARGES PITEȘTI 2020 0:8

83e minuut.
Silveira Tavares passt de bal zonder na te denken. Vişinescu rent richting de bal. Bustamante rent richting de bal. Bustamante heeft problemen om de bal te vangen. Bustamante geeft een hoge lob. Barberà verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greerii Verzi 69%, FC ARGES PITEȘTI 2020 31%.
Greerii Verzi - FC ARGES PITEȘTI 2020 0:8