Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SONIS wild city
distrugatorul Tactiek 1
51% Balbezit 49%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
62.7 gemiddelde waardering 58.4
very good Schieten excellent
very good Passen very good
outstanding Verdedigen solid


4e minuut.
Arteta speelt de bal door. Gușea probeert de bal met de borst te controleren. Gușea passt de bal in één keer door. Páscoa rent richting de bal. Páscoa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Bradu speelt de bal door. Michałowski probeert naar een medespeler te passen. Arteta speelt de bal door. Páscoa is nu in balbezit. Páscoa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SONIS - wild city 0:1

9e minuut.
Páscoa rent richting de bal. Arteta is nu in balbezit. Páscoa is nu in balbezit. Páscoa draait met de bal, schiet en ... Hernández maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SONIS - wild city 0:2

11e minuut.
Miala probeert naar een medespeler te passen. Arteta speelt de bal door. Páscoa is nu in balbezit. Páscoa schiet op doel. İncememet probeert de bal aan de voet te houden. Hernández kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Inworp. Bradu met een snelle inworp. Gușea is nu in balbezit. Gușea geeft de bal voor. Páscoa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SONIS - wild city 0:3

27e minuut.
Penners passt de bal met de wreef. Daar is Cosiţchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cosiţchi passt de bal met de wreef. Cavalieri is nu in balbezit. Cavalieri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Páscoa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Raţ komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Bradu is nu in balbezit. Isar maakt een afschuwelijke overtreding. Bradu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gușea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Raţ rent richting de bal. Raţ haalt uit met een fantastische trap. Hernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Inworp. Miala met de inworp. Penners rent richting de bal. Gușea verovert de bal door een tackle van achteren. Arteta geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Miala geeft een lange en hoge pass. Isar geeft een lange en hoge pass. Cavalieri is nu in balbezit. Cavalieri geeft een lange en hoge pass. Cosiţchi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SONIS - wild city 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SONIS 70%, wild city 30%.
SONIS - wild city 1:3

49e minuut.
Inworp. Bradu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gușea met een sublieme pass. Arteta is nu in balbezit. Arteta schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Michałowski met een sublieme pass. Arteta rent richting de bal. Arteta passt de bal zonder na te denken. Raţ rent richting de bal. Raţ haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Cosiţchi stond buitenspel. Zicu komt het veld opgelopen. Frunda komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Cosiţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Penners is nu in balbezit. Penners probeert naar een medespeler te passen. Cosiţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosiţchi schiet op doel. Grobbinger bokst de bal weg.

69e minuut.
Melissopoulos geeft een hoge lob. Badura rent richting de bal. Andresen verovert de bal door een tackle van achteren. Andresen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Isar kopt de bal weg. Cavalieri rent richting de bal. Cavalieri met een sublieme pass. Cosiţchi rent richting de bal. Cosiţchi draait met de bal, schiet en ... Grobbinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SONIS 61%, wild city 39%.
SONIS - wild city 1:3