Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wild city SONIS
4-4-2 Tactiek distrugatorul
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
57.6 gemiddelde waardering 65.9
solid Schieten outstanding
very good Passen excellent
very good Verdedigen formidable


2e minuut.
Gușea met een sublieme pass. Klungelig pakt Zicu de bal. Zicu geeft een lange en hoge pass. Raţ krijgt zijn hoofd ertegen. Hernández werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wild city - SONIS 1:0

4e minuut.
Pichard speelt de bal door. Klungelig pakt Cavalieri de bal. Cavalieri passt de bal in één keer door. Cosiţchi rent richting de bal. Cosiţchi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
İncememet onderschept slim de pass. Bandelewski rent richting de bal. Bandelewski passt de bal in één keer door. Raţ rent richting de bal. Raţ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Savaşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaşan geeft een lange en hoge pass. Pichard kopt de bal weg. Apostu rent richting de bal. Apostu geeft een hoge lob. Grobbinger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cosiţchi is nu in balbezit. Cosiţchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
wild city - SONIS 1:1

13e minuut.
Grobbinger probeert naar een medespeler te passen. Cavalieri kan de bal niet met de borst controleren. Michałowski met een sublieme pass. Gușea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gușea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Isar rent richting de bal. Isar geeft een lange en hoge pass. Cosiţchi rent richting de bal. Vukojicic rent richting de bal. Vukojicic haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Apostu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cavalieri is nu in balbezit. Cavalieri geeft een lange en hoge pass. Cosiţchi krijgt zijn hoofd ertegen. Grobbinger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wild city - SONIS 1:2

34e minuut.
Grobbinger met een sublieme pass. Bandelewski heeft problemen om de bal te vangen. Apostu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandelewski onderschept slim de pass. Bandelewski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Cavalieri speelt de bal door. Penners met een sublieme pass. Cosiţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosiţchi schiet op doel. Grobbinger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
wild city - SONIS 1:3

40e minuut.
Theódórsson geeft de bal voor. Inworp. Apostu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cavalieri geeft een lange en hoge pass. Cosiţchi krijgt zijn hoofd ertegen. Grobbinger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Raţ kopt de bal weg. Klungelig pakt Gușea de bal. Melissopoulos onderschept slim de pass. Melissopoulos geeft een hoge lob. Cosiţchi springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wild city 57%, SONIS 43%.
wild city - SONIS 1:3

49e minuut.
Hernández geeft een lange en hoge pass. Badura kopt de bal weg. Michałowski speelt de bal door. Bandelewski is nu in balbezit. Bandelewski geeft een lange en hoge pass. Hernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gușea maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wild city - SONIS 2:3

53e minuut.
Stančić geeft een hoge lob. Theódórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Penners verovert de bal door een tackle van achteren. Penners schiet op doel. Grobbinger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wild city - SONIS 2:4

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dascălu komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Isar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cavalieri met een sublieme pass. Vukojicic rent richting de bal. Vukojicic passt de bal met de wreef. Daar is Cosiţchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Theódórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Penners verovert de bal door een tackle van achteren. Penners speelt de bal door. Cosiţchi rent richting de bal. Cosiţchi draait met de bal, schiet en ... Grobbinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Penners passt de bal in één keer door. Vukojicic bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukojicic passt de bal zonder na te denken. Cosiţchi rent richting de bal. Cosiţchi schiet op doel. Grobbinger bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cavalieri geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Penners krijgt zijn hoofd ertegen. Grobbinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Pichard passt de bal met de wreef. Cavalieri probeert naar een medespeler te passen. Cosiţchi is nu in balbezit. Vukojicic is nu in balbezit. Vukojicic haalt uit met een fantastische trap. Grobbinger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Dascălu passt de bal in één keer door. Pichard speelt de bal door. Vukojicic is nu in balbezit. Vukojicic geeft een lange en hoge pass. Cosiţchi springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Vukojicic kopt de bal weg. Cosiţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Theódórsson begaat een overtreding. Cosiţchi raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cavalieri neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cosiţchi maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wild city 58%, SONIS 42%.
wild city - SONIS 2:4