Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SONIS F.C. Looser
distrugatorul Tactiek borg_0.4.1
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
67.6 gemiddelde waardering 55.5
formidable Schieten very good
excellent Passen good
incredible Verdedigen excellent


1e minuut.
Cosiţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valerie. Cosiţchi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cavalieri zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cosiţchi maakt een snoekduik en kopt de bal. Yağış verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Apostu onderschept slim de pass. Apostu geeft een hoge lob. Cosiţchi is nu in balbezit. Cosiţchi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Klungelig pakt Cavalieri de bal. Muntean bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntean passt de bal zonder na te denken. Okumuş rent richting de bal. Okumuş haalt uit met een fantastische trap. Hernández kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Daar is Vukojicic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukojicic passt de bal in één keer door. Cosiţchi rent richting de bal. Cosiţchi draait met de bal, schiet en ... Yağış werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SONIS - F.C. Looser 1:0

32e minuut.
Cavalieri geeft een lange en hoge pass. Yağış speelt de bal door. Daar is Isar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eldevar rent richting de bal. Eldevar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Valerie geeft een hoge lob. Okumuş is nu in balbezit. Pichard legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Okumuş raakt geblesseerd tijdens het duel. Eldevar zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SONIS - F.C. Looser 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SONIS 48%, F.C. Looser 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SONIS - F.C. Looser 1:1

46e minuut.
Carasciali komt het veld opgelopen. Pulina komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Pichard probeert naar een medespeler te passen. Cavalieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Valerie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cavalieri raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cavalieri wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Penners speelt de bal door. Vukojicic rent richting de bal. Vukojicic passt de bal met de wreef. Cosiţchi rent richting de bal. Cosiţchi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Apostu geeft de bal voor. Skalický geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Apostu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cavalieri geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Cavalieri met een sublieme pass. Vukojicic rent richting de bal. Vukojicic probeert naar een medespeler te passen. Cosiţchi rent richting de bal. Cosiţchi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Cavalieri is nu in balbezit. Cavalieri passt de bal zonder na te denken. Penners rent richting de bal. Penners schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Cosiţchi is nu in balbezit. Cosiţchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SONIS - F.C. Looser 2:1

89e minuut.
Grimani kopt de bal weg. Grimani is nu in balbezit. Grimani passt de bal zonder na te denken. Carasciali bereikt de bal nog maar net als eerste. Carasciali draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SONIS 40%, F.C. Looser 60%.
SONIS - F.C. Looser 2:1