Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Greerii Verzi Lion`sTeam
greeri532 Tactiek M Citys
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
48.4 gemiddelde waardering 60
solid Schieten formidable
solid Passen excellent
very good Verdedigen solid


5e minuut.
Klungelig pakt Kurpiewski de bal. Furlan rent richting de bal. Furlan passt de bal zonder na te denken. Neguţescu geeft een hoge lob. Ceviz maakt een snoekduik en kopt de bal. Rzeszowski bokst de bal weg.

6e minuut.
Neguţescu is nu in balbezit. Neguţescu passt de bal zonder na te denken. Xuân Trung rent richting de bal. Xuân Trung schiet op doel. Rzeszowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - Lion`sTeam 0:1

9e minuut.
Voştinar geeft een lange en hoge pass. Xuân Trung heeft problemen om de bal te vangen. D`Ambrosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Trung verovert de bal door een tackle van achteren. Xuân Trung haalt uit met een fantastische trap. Rzeszowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ceviz is nu in balbezit. Ceviz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - Lion`sTeam 0:2

19e minuut.
Radoslav heeft problemen om de bal te vangen. Banciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banciu geeft een hoge lob. Xuân Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Trung draait met de bal, schiet en ... Rzeszowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Dan kopt de bal weg. D`Ambrosi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Xuân Trung. Xuân Trung krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Xuân Trung kopt de bal weg. Ceviz heeft problemen om de bal te vangen. Kurpiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceviz onderschept slim de pass. Ceviz haalt uit met een fantastische trap. Rzeszowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Xuân Trung met een sublieme pass. Neguţescu is nu in balbezit. Neguţescu geeft een hoge lob. Xuân Trung springt en kopt de bal. Rzeszowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - Lion`sTeam 0:3

26e minuut.
Gică geeft een lange en hoge pass. Xuân Trung kopt de bal weg. Ceviz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceviz haalt uit met een fantastische trap. Rzeszowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rzeszowski trapt de bal weg van het doel. Gică kopt de bal weg. Daar is Winckelmans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Furlan geeft een hoge lob. Rzeszowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Neguţescu met een sublieme pass. Daar is Alarcón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceviz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ceviz krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Voştinar kopt de bal weg. Daar is Crăcan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gogean rent richting de bal. Crăcan onderschept slim de pass. Crăcan schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Radoslav bereikt de bal nog maar net als eerste. Gică verovert de bal door een tackle van achteren. Gică probeert naar een medespeler te passen. Xuân Trung rent richting de bal. Xuân Trung schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Furlan met een sublieme pass. Neguţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neguţescu passt de bal met de wreef. Ceviz rent richting de bal. Ceviz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Xuân Trung heeft problemen om de bal te vangen. Kurpiewski rent richting de bal. Xuân Trung verovert de bal door een tackle van achteren. Xuân Trung haalt uit met een fantastische trap. Rzeszowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - Lion`sTeam 0:4

44e minuut.
Xuân Trung passt de bal met de wreef. Walke bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceviz onderschept slim de pass. Ceviz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - Lion`sTeam 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greerii Verzi 67%, Lion`sTeam 33%.
Greerii Verzi - Lion`sTeam 0:5

46e minuut.
Furlan met een sublieme pass. Neguţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neguţescu geeft een lange en hoge pass. Xuân Trung is nu in balbezit. Xuân Trung schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Winckelmans met een snelle inworp. Radoslav probeert naar een medespeler te passen. Milinte is nu in balbezit. Milinte geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Dan geeft een hoge lob. Banciu probeert de bal met de borst te controleren. Banciu passt de bal zonder na te denken. Xuân Trung rent richting de bal. Xuân Trung draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Neguţescu kopt de bal weg. Daar is Furlan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Winckelmans probeert naar een medespeler te passen. Piech rent richting de bal. Piech haalt uit met een fantastische trap. Tămâie bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greerii Verzi 57%, Lion`sTeam 43%.
Greerii Verzi - Lion`sTeam 0:5