Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ARGES PITEȘTI 2020 V
xxx Tactiek 5j
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
25 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 3
51.6 gemiddelde waardering 43.5
very good Schieten solid
average Passen average
solid Verdedigen good


8e minuut.
Robalo geeft een hoge lob. Hřebíček rent richting de bal. Hâmpu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante rent richting de bal. Bustamante schiet op doel. Sălăjean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Mikuta passt de bal zonder na te denken. Basi met een sublieme pass. Bustamante rent richting de bal. Klungelig pakt Bustamante de bal. Bustamante draait met de bal, schiet en ... Sălăjean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Scarlat verovert de bal door een tackle van achteren. Scarlat passt de bal met de wreef. Bustamante is nu in balbezit. Bustamante heeft problemen om de bal te vangen. Bustamante haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Basi verovert de bal door een tackle van achteren. Basi passt de bal met de wreef. Silveira Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Silveira Tavares draait met de bal, schiet en ... Sălăjean probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES PITEȘTI 2020 - V 1:0

20e minuut.
Durleci probeert naar een medespeler te passen. Hřebíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Croitoru schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hřebíček wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

21e minuut.
Durleci geeft een hoge lob. Daar is Silveira Tavares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durleci schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Durleci krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Robalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcaru onderschept slim de pass. Purcaru probeert naar een medespeler te passen. Fane is nu in balbezit. Fane schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dobrinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC ARGES PITEȘTI 2020 - V 1:1

31e minuut.
Purcaru passt de bal zonder na te denken. Durleci rent richting de bal. Durleci geeft een lange en hoge pass. Silveira Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Silveira Tavares geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Hâmpu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bustamante is nu in balbezit. Bustamante schiet op doel. Sălăjean probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES PITEȘTI 2020 - V 2:1

38e minuut.
Durleci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Silveira Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Durleci begaat een overtreding. Durleci krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Silveira Tavares raakt geblesseerd tijdens het duel. Robalo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bustamante rent richting de bal. Bustamante haalt uit met een fantastische trap. Sălăjean bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ARGES PITEȘTI 2020 28%, V 72%.
FC ARGES PITEȘTI 2020 - V 2:1

47e minuut.
Gruia geeft een hoge lob. Robalo kopt de bal weg. Basi is nu in balbezit. Dobrinescu onderschept slim de pass. Dobrinescu passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Croitoru rent richting de bal. Hřebíček verovert de bal door een tackle van achteren. Hřebíček passt de bal in één keer door. Bustamante rent richting de bal. Bustamante schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bustamante geeft een lange en hoge pass. Sălăjean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Robalo geeft een hoge lob. Buitenspel voor Silveira Tavares. Goede buitenspelval van de verdediging. Ristea neemt vlug de vrije trap. Fane bereikt de bal nog maar net als eerste. Fane draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Robalo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ristea kopt de bal weg. Robalo speelt de bal door. Silveira Tavares heeft problemen om de bal te vangen. Silveira Tavares schiet op doel. Sălăjean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Basi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bustamante de bal. Święcki met een sublieme pass. Silveira Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Silveira Tavares haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Święcki speelt de bal door. Basi is nu in balbezit. Basi passt de bal met de wreef. Bustamante rent richting de bal. Bustamante schiet op doel. Sălăjean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Pieszek is nu in balbezit. Hřebíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Hřebíček passt de bal met de wreef. Silveira Tavares rent richting de bal. Silveira Tavares haalt uit met een fantastische trap. Sălăjean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Hřebíček is nu in balbezit. Hřebíček probeert naar een medespeler te passen. Bustamante bereikt de bal nog maar net als eerste. Silveira Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Silveira Tavares draait met de bal, schiet en ... Sălăjean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Basi rent richting de bal. Basi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES PITEȘTI 2020 - V 3:1

80e minuut.
Silveira Tavares rent richting de bal. Ristea onderschept slim de pass. Pieszek met een sublieme pass. Bustamante rent richting de bal. Bustamante schiet op doel. Sălăjean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hřebíček is nu in balbezit. Hřebíček draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bustamante probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES PITEȘTI 2020 - V 4:1

87e minuut.
Purcaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pieszek speelt de bal door. Silveira Tavares is nu in balbezit. Silveira Tavares heeft problemen om de bal te vangen. Silveira Tavares geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bustamante bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES PITEȘTI 2020 - V 5:1

90e minuut.
Potegea probeert naar een medespeler te passen. Lică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante verovert de bal door een tackle van achteren. Bustamante haalt uit met een fantastische trap. Sălăjean probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES PITEȘTI 2020 - V 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ARGES PITEȘTI 2020 38%, V 62%.
FC ARGES PITEȘTI 2020 - V 6:1