Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
V FC ARGES PITEȘTI 2020
5j Tactiek xxx
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 52.7
good Schieten excellent
average Passen good
weak Verdedigen good


1e minuut.
Carro rent richting de bal. Carro passt de bal met de wreef. Mikuta rent richting de bal. Mikuta draait met de bal, schiet en ... Sălăjean probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
V - FC ARGES PITEȘTI 2020 0:1

5e minuut.
Carro is nu in balbezit. Carro met een sublieme pass. Silveira Tavares is nu in balbezit. Silveira Tavares schiet op doel. Sălăjean maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
V - FC ARGES PITEȘTI 2020 0:2

7e minuut.
Silveira Tavares geeft een hoge lob. Hâmpu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hřebíček. Hřebíček krijgt een gele kaart. Hâmpu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lică zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gruia maakt een snoekduik en kopt de bal. Ciminian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Święcki heeft problemen om de bal te vangen. Święcki geeft een lange en hoge pass. Mikuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuta geeft een lange en hoge pass. Daar is Silveira Tavares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Silveira Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexa bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
V - FC ARGES PITEȘTI 2020 0:3

25e minuut.
Hřebíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Silveira Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Silveira Tavares passt de bal zonder na te denken. Mikuta is nu in balbezit. Mikuta haalt uit met een fantastische trap. Sălăjean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
V - FC ARGES PITEȘTI 2020 0:4

33e minuut.
Hřebíček rent richting de bal. Hřebíček passt de bal in één keer door. Silveira Tavares is nu in balbezit. Silveira Tavares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
V - FC ARGES PITEȘTI 2020 0:5

35e minuut.
Hâmpu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieszek verovert de bal door een tackle van achteren. Pieszek geeft de bal voor. Silveira Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Silveira Tavares schiet op doel. Sălăjean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Alexa de bal onder controle te krijgen. Silveira Tavares is nu in balbezit. Silveira Tavares geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Purcaru verovert de bal door een tackle van achteren. Carro met een sublieme pass. Purcaru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bustamante rent richting de bal. Bustamante haalt uit met een fantastische trap. Sălăjean bokst de bal weg. Mikuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
V - FC ARGES PITEȘTI 2020 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: V 66%, FC ARGES PITEȘTI 2020 34%.
V - FC ARGES PITEȘTI 2020 0:6

49e minuut.
Scarlat met een snelle inworp. Carro geeft een lange en hoge pass. Silveira Tavares rent richting de bal. Mikuta controleert de bal met de borst. Mikuta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
V - FC ARGES PITEȘTI 2020 0:7

51e minuut.
Potegea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Croitoru met een sublieme pass. Potegea rent richting de bal. Carro onderschept slim de pass. Carro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Hřebíček geeft een lange en hoge pass. Daar is Vlaicu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hřebíček rent richting de bal. Hřebíček geeft een lange en hoge pass. Mikuta maakt een snoekduik en kopt de bal. Sălăjean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Potegea heeft problemen om de bal te vangen. Carro is nu in balbezit. Carro geeft een lange en hoge pass. Silveira Tavares krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
V - FC ARGES PITEȘTI 2020 0:8

59e minuut.
Bustamante probeert naar een medespeler te passen. Hřebíček rent richting de bal. Hřebíček passt de bal zonder na te denken. Silveira Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Silveira Tavares haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
V - FC ARGES PITEȘTI 2020 0:9

63e minuut.
Silveira Tavares rent richting de bal. Bustamante is nu in balbezit. Bustamante met een sublieme pass. Mikuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Fane bereikt de bal nog maar net als eerste. Robalo verovert de bal door een tackle van achteren. Robalo geeft de bal voor. Silveira Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Silveira Tavares schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Pieszek de bal onder controle te krijgen. Alexa rent richting de bal. Alexa geeft de bal voor. Silveira Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Silveira Tavares schiet op doel. Sălăjean bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
V - FC ARGES PITEȘTI 2020 0:10

68e minuut.
Hâmpu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Alexa de bal. Alexa geeft de bal voor. Hřebíček rent richting de bal. Hřebíček geeft een lange en hoge pass. Sălăjean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Silveira Tavares is nu in balbezit. Silveira Tavares draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
V - FC ARGES PITEȘTI 2020 0:11

75e minuut.
Klungelig pakt Boca de bal. Mikuta is nu in balbezit. Mikuta passt de bal in één keer door. Bustamante rent richting de bal. Bustamante haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Croitoru is nu in balbezit. Hřebíček onderschept slim de pass. Hřebíček geeft een hoge lob. Mikuta is nu in balbezit. Mikuta draait met de bal, schiet en ... Sălăjean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bustamante rent richting de bal. Bustamante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
V - FC ARGES PITEȘTI 2020 0:12

81e minuut.
Carro verovert de bal door een tackle van achteren. Carro geeft een lange en hoge pass. Alexa is nu in balbezit. Bustamante rent richting de bal. Bustamante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
V - FC ARGES PITEȘTI 2020 0:13

81e minuut.
Fane passt de bal zonder na te denken. Vlaicu rent richting de bal. Silveira Tavares verovert de bal door een tackle van achteren. Silveira Tavares draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
V - FC ARGES PITEȘTI 2020 0:14

84e minuut.
Ciminian speelt de bal door. Silveira Tavares kopt de bal weg. Mikuta rent richting de bal. Mikuta draait met de bal, schiet en ... Sălăjean probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Silveira Tavares rent richting de bal. Silveira Tavares draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
V - FC ARGES PITEȘTI 2020 0:15

87e minuut.
Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Carro onderschept slim de pass. Carro speelt de bal door. Mikuta rent richting de bal. Mikuta draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Silveira Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Silveira Tavares geeft de bal voor. Mikuta rent richting de bal. Mikuta draait met de bal, schiet en ... Sălăjean probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: V 72%, FC ARGES PITEȘTI 2020 28%.
V - FC ARGES PITEȘTI 2020 0:15