Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wild city DINAMO RANGERS F.C.
1 Tactiek new generation
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
59.2 gemiddelde waardering 62.5
solid Schieten excellent
very good Passen very good
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Gușea passt de bal zonder na te denken. Bandelewski rent richting de bal. Bandelewski passt de bal zonder na te denken. Arteta rent richting de bal. Arteta draait met de bal, schiet en ... Quiroz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Cañizares heeft problemen om de bal te vangen. Bradu rent richting de bal. Bradu geeft de bal voor. Daar is Arteta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arteta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Savaşan heeft problemen om de bal te vangen. Civan rent richting de bal. Savaşan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Savaşan krijgt een gele kaart. Civan raakt geblesseerd tijdens het duel. Čunek met een snel genomen vrije trap. Rovine springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Theódórsson geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caban met de inworp. Rovine rent richting de bal. Rovine haalt uit met een fantastische trap. Grobbinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Caban rent richting de bal. Caban geeft een lange en hoge pass. Arkas rent richting de bal. Arkas draait met de bal, schiet en ... Grobbinger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wild city - DINAMO RANGERS F.C. 0:1

30e minuut.
Miala passt de bal in één keer door. Gușea is nu in balbezit. Gușea probeert naar een medespeler te passen. Arteta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteta schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Quiroz bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
wild city - DINAMO RANGERS F.C. 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wild city 45%, DINAMO RANGERS F.C. 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
wild city - DINAMO RANGERS F.C. 1:1

66e minuut.
Savaşan geeft een lange en hoge pass. Rovine is nu in balbezit. Badura begaat een overtreding. Badura krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Okruta onderschept slim de pass. Okruta geeft een lange en hoge pass. Civan is nu in balbezit. Civan schiet op doel. Grobbinger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wild city - DINAMO RANGERS F.C. 1:2

70e minuut.
Inworp. Raţ komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Bradu heeft problemen om de bal te vangen. Bradu geeft een lange en hoge pass. Grönlund heeft problemen om de bal te vangen. Raţ is nu in balbezit. Raţ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Bradu passt de bal zonder na te denken. Caban rent richting de bal. Caban met een sublieme pass. Rovine rent richting de bal. Rovine schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Civan controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Mureşanu komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Theódórsson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Caban zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rovine is nu in balbezit. Rovine haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wild city 44%, DINAMO RANGERS F.C. 56%.
wild city - DINAMO RANGERS F.C. 1:2