Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DINAMO RANGERS F.C. wild city
new generation Tactiek 1
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
18 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
63.2 gemiddelde waardering 58.9
formidable Schieten very good
very good Passen very good
very good Verdedigen formidable


3e minuut.
Savaşan is nu in balbezit. Savaşan geeft een lange en hoge pass. Civan met een sublieme pass. Arkas is nu in balbezit. Arkas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Zicu rent richting de bal. Zicu passt de bal met de wreef. Páscoa is nu in balbezit. Páscoa schiet op doel. Quiroz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RANGERS F.C. - wild city 0:1

13e minuut.
Čunek is nu in balbezit. Čunek probeert naar een medespeler te passen. Arkas rent richting de bal. Arkas schiet op doel. Grobbinger probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rovine is nu in balbezit. Paal! Rovine rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DINAMO RANGERS F.C. - wild city 1:1

16e minuut.
Zicu kopt de bal weg. Grönlund bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Páscoa. Páscoa krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Florian geeft een hoge lob. Čunek kopt de bal weg. Arkas rent richting de bal. Arkas schiet op doel. Grobbinger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RANGERS F.C. - wild city 2:1

19e minuut.
Badura met een snelle inworp. Caban rent richting de bal. Caban met een sublieme pass. Rovine rent richting de bal. Rovine draait met de bal, schiet en ... Grobbinger bokst de bal weg. Civan is nu in balbezit. Civan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RANGERS F.C. - wild city 3:1

29e minuut.
Soria geeft een lange en hoge pass. Florian controleert de bal met de borst. Met opzet legt Čunek zijn tegenspeler op de grond. Čunek krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Zicu geeft de bal voor. Arteta rent richting de bal. Caban tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arteta roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Arteta kan niet meer verder spelen. Caban met een sublieme pass. Frunda komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Theódórsson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Čunek met de inworp. Civan bereikt de bal nog maar net als eerste. Civan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DINAMO RANGERS F.C. 53%, wild city 47%.
DINAMO RANGERS F.C. - wild city 3:1

46e minuut.
Rabe komt het veld opgelopen. Clausen komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Cañizares geeft een hoge lob. Buitenspel voor Rovine. Goede buitenspelval van de verdediging. Theódórsson maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Okruta geeft een hoge lob. Rabe is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Gogorzena met een sublieme pass. Arkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaşan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Savaşan krijgt een gele kaart. Arkas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dascălu komt het veld opgelopen. Mureşanu komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Dascălu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dascălu speelt de bal door. Gușea speelt de bal door. Páscoa is nu in balbezit. Páscoa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Quiroz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Gogorzena passt de bal met de wreef. Cañizares is nu in balbezit. Cañizares geeft een lange en hoge pass. Arkas is nu in balbezit. Arkas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Badura met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Rovine de bal onder controle te krijgen. Arkas rent richting de bal. Arkas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Cañizares bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañizares geeft een hoge lob. Arkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkas draait met de bal, schiet en ... Grobbinger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RANGERS F.C. - wild city 4:1

70e minuut.
Okruta geeft de bal voor. Rabe is nu in balbezit. Rabe passt de bal met de wreef. Arkas rent richting de bal. Arkas schiet op doel. Grobbinger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Michałowski passt de bal in één keer door. Dascălu rent richting de bal. Dascălu geeft een lange en hoge pass. Daar is Gușea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gușea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Badura rent richting de bal. Rovine onderschept slim de pass. Rovine speelt de bal door. Arkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Cañizares rent richting de bal. Cañizares geeft een hoge lob. Gușea probeert naar een medespeler te passen. Páscoa is nu in balbezit. Páscoa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Caban is nu in balbezit. Caban passt de bal met de wreef. Rovine is nu in balbezit. Rovine draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RANGERS F.C. - wild city 5:1

89e minuut.
Clausen bereikt de bal nog maar net als eerste. Clausen passt de bal met de wreef. Rovine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovine schiet op doel. Grobbinger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RANGERS F.C. - wild city 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DINAMO RANGERS F.C. 51%, wild city 49%.
DINAMO RANGERS F.C. - wild city 6:1