Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Looser Greerii Verzi
borg_0.4.1 Tactiek nebunie
51% Balbezit 49%
33% Spel op eigen helft 67%
41 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 51.6
formidable Schieten very good
solid Passen solid
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Eldevar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eldevar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grimani zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Okumuş krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Eldevar rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - Greerii Verzi 1:0

6e minuut.
Dan speelt de bal door. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Trejbal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trejbal krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Grimani speelt de bal door. Klungelig pakt Eldevar de bal. Okumuş rent richting de bal. Okumuş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - Greerii Verzi 2:0

11e minuut.
Dan rent richting de bal. Proteasa speelt de bal door. Aleksandrić probeert naar een medespeler te passen. Okumuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Okumuş draait met de bal, schiet en ... Rzeszowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - Greerii Verzi 3:0

14e minuut.
Proteasa kopt de bal weg. Klungelig pakt Eldevar de bal. Azadov maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Azadov naar de kleedkamers voor een vroege douche. Eldevar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grimani met een snel genomen vrije trap. Eldevar springt en kopt de bal. Rzeszowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Walke speelt de bal door. Alarcón heeft problemen om de bal te vangen. Okumuş rent richting de bal. Okumuş schiet op doel. Rzeszowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - Greerii Verzi 4:0

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grimani zal de hoekschop nemen. Okumuş kopt de bal weg. Eldevar bereikt de bal nog maar net als eerste. Eldevar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Valerie bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulina is nu in balbezit. Pulina passt de bal met de wreef. Muntean bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntean haalt uit met een fantastische trap. Rzeszowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Alarcón de bal. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Aleksandrić geeft een hoge lob. Inworp. D`Ambrosi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gaiato geeft een lange en hoge pass. Crăcan springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Grimani probeert naar een medespeler te passen. Daar is Eldevar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dan is nu in balbezit. Eldevar onderschept slim de pass. Eldevar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Muntean met een sublieme pass. Daar is Okumuş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wat een zware overtreding van Alarcón ... Strafschop! Okumuş raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Eldevar legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - Greerii Verzi 5:0

30e minuut.
Aleksandrić speelt de bal door. Okumuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Okumuş met een sublieme pass. Eldevar rent richting de bal. Eldevar schiet op doel. Rzeszowski bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Klungelig pakt Crăcan de bal. Pulina kopt de bal weg. Okumuş is nu in balbezit. Okumuş haalt uit met een fantastische trap. Rzeszowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - Greerii Verzi 6:0

36e minuut.
Winckelmans rent richting de bal. Muntean onderschept slim de pass. Muntean passt de bal met de wreef. Eldevar rent richting de bal. Eldevar draait met de bal, schiet en ... Rzeszowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alarcón heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - Greerii Verzi 7:0

38e minuut.
Trümpler rent richting de bal. Eldevar onderschept slim de pass. Eldevar passt de bal met de wreef. Okumuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Okumuş schiet op doel. Rzeszowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Milinte passt de bal in één keer door. Proteasa met een sublieme pass. Eldevar is nu in balbezit. Eldevar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - Greerii Verzi 8:0

42e minuut.
Trümpler met een sublieme pass. Dan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dan passt de bal zonder na te denken. Eldevar rent richting de bal. Eldevar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Doeltrap. Rzeszowski trapt de bal weg van het doel. Proteasa kopt de bal weg. Klungelig pakt Eldevar de bal. Eldevar draait met de bal, schiet en ... Rzeszowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Rzeszowski speelt de bal door. Daar is Aleksandrić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gaiato. Gaiato krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Looser 27%, Greerii Verzi 73%.
F.C. Looser - Greerii Verzi 8:0

46e minuut.
Majkrzak komt het veld opgelopen. Carasciali komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Trümpler geeft de bal voor. Daar is Valerie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan schiet op doel. Yağış werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

48e minuut.
Daar is Dan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valerie onderschept slim de pass. Proteasa speelt de bal door. Eldevar rent richting de bal. Eldevar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Klungelig pakt Grimani de bal. Grimani speelt de bal door. Eldevar is nu in balbezit. Carasciali is nu in balbezit. Carasciali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - Greerii Verzi 9:0

55e minuut.
Muntean rent richting de bal. Muntean passt de bal zonder na te denken. Eldevar rent richting de bal. Eldevar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Muntean passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Proteasa de bal. Proteasa speelt de bal door. Klungelig pakt Carasciali de bal. Carasciali schiet op doel. Rzeszowski bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grimani neemt de hoekschop. Eldevar maakt een snoekduik en kopt de bal. Rzeszowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dan met een sublieme pass. Proteasa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eldevar rent richting de bal. Eldevar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Trümpler is nu in balbezit. Skalický verovert de bal door een tackle van achteren. Skalický met een sublieme pass. Eldevar is nu in balbezit. Eldevar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Gaiato is nu in balbezit. Aleksandrić onderschept slim de pass. Aleksandrić met een sublieme pass. Carasciali bereikt de bal nog maar net als eerste. Carasciali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - Greerii Verzi 10:0

65e minuut.
Gaiato is nu in balbezit. Gaiato passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Alarcón de bal. Carasciali is nu in balbezit. Carasciali draait met de bal, schiet en ... Rzeszowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Eldevar rent richting de bal. Eldevar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - Greerii Verzi 11:0

67e minuut.
Gaiato geeft een lange en hoge pass. Winckelmans rent richting de bal. Winckelmans geeft een lange en hoge pass. Crăcan krijgt zijn hoofd ertegen. Yağış maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - Greerii Verzi 11:1

70e minuut.
Eldevar rent richting de bal. Eldevar speelt de bal door. Milinte met een sublieme pass. Aleksandrić rent richting de bal. Aleksandrić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Daar is Skalický, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Proteasa rent richting de bal. Proteasa speelt de bal door. Eldevar bereikt de bal nog maar net als eerste. Eldevar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Proteasa speelt de bal door. Muntean is nu in balbezit. Muntean met een sublieme pass. Eldevar is nu in balbezit. Eldevar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Eldevar rent richting de bal. Eldevar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - Greerii Verzi 12:1

81e minuut.
Majkrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksandrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksandrić met een sublieme pass. Eldevar is nu in balbezit. Eldevar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Winckelmans heeft problemen om de bal te vangen. Muntean rent richting de bal. Muntean passt de bal met de wreef. Eldevar is nu in balbezit. Eldevar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - Greerii Verzi 13:1

86e minuut.
Proteasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Proteasa passt de bal zonder na te denken. Eldevar bereikt de bal nog maar net als eerste. Eldevar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - Greerii Verzi 14:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Looser 39%, Greerii Verzi 61%.
F.C. Looser - Greerii Verzi 14:1