Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lion`sTeam SONIS
M Citys Tactiek distrugatorul
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
62.3 gemiddelde waardering 66.2
excellent Schieten excellent
formidable Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


9e minuut.
İncememet onderschept slim de pass. İncememet geeft een hoge lob. Cavalieri kopt de bal weg. Cosiţchi is nu in balbezit. Cosiţchi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Apostu speelt de bal door. Cavalieri rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lajes. Cavalieri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cavalieri neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Tămâie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Pichard bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichard geeft de bal voor. Penners kopt de bal weg. Cosiţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosiţchi schiet op doel. Tămâie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Melissopoulos geeft de bal voor. Banciu speelt de bal door. Daar is Scarlat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scarlat geeft de bal voor. Ceviz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Scarlat raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fulga komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Banciu passt de bal in één keer door. Fulga rent richting de bal. Fulga passt de bal in één keer door. Xuân Trung is nu in balbezit. Xuân Trung schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Cosiţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosiţchi passt de bal met de wreef. Penners met een sublieme pass. Vukojicic rent richting de bal. Vukojicic schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tămâie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lion`sTeam 56%, SONIS 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lion`sTeam - SONIS 0:0

51e minuut.
Pichard bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichard geeft een hoge lob. Cosiţchi is nu in balbezit. Cosiţchi draait met de bal, schiet en ... Tămâie probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Lajes passt de bal met de wreef. Banciu rent richting de bal. Banciu geeft een hoge lob. Ceviz springt en kopt de bal. Hernández werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion`sTeam - SONIS 1:0

63e minuut.
Penners passt de bal zonder na te denken. Pichard rent richting de bal. Pichard geeft een lange en hoge pass. Vukojicic rent richting de bal. Vukojicic schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Banciu heeft problemen om de bal te vangen. Banciu speelt de bal door. Neguţescu is nu in balbezit. Neguţescu geeft een lange en hoge pass. Ceviz maakt een snoekduik en kopt de bal. Hernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Stančić kopt de bal weg. Isar controleert de bal met de borst. Fulga speelt de bal door. Banciu geeft een lange en hoge pass. Xuân Trung krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Hernández kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. İncememet geeft een lange en hoge pass. Penners bereikt de bal nog maar net als eerste. Lajes maakt een afschuwelijke overtreding. Lajes krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Vukojicic speelt de bal door. Cavalieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Lajes begaat een overtreding. Lajes krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

83e minuut.
Raţă verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Apostu met een snelle inworp. Daar is Cavalieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cavalieri geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vukojicic bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukojicic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lion`sTeam - SONIS 1:1

88e minuut.
Isar passt de bal zonder na te denken. Voştinar is nu in balbezit. Cavalieri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cavalieri krijgt een gele kaart. Voştinar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Voştinar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Stančić de bal. Ceviz rent richting de bal. Ceviz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lion`sTeam 43%, SONIS 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lion`sTeam - SONIS 1:1