Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ARGES PITEȘTI 2020 DINAMO RANGERS F.C.
xxx Tactiek new generation
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
53.3 gemiddelde waardering 63.1
good Schieten formidable
good Passen very good
solid Verdedigen excellent


14e minuut.
Grönlund onderschept slim de pass. Grönlund geeft een lange en hoge pass. Rovine kopt de bal weg. Arkas rent richting de bal. Arkas draait met de bal, schiet en ... Ciminian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Gogorzena onderschept slim de pass. Gogorzena passt de bal in één keer door. Rovine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovine schiet op doel. Ciminian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES PITEȘTI 2020 - DINAMO RANGERS F.C. 0:1

20e minuut.
Bustamante speelt de bal door. Pieszek heeft problemen om de bal te vangen. Caban geeft een lange en hoge pass. Civan is nu in balbezit. Civan draait met de bal, schiet en ... Ciminian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Gogorzena passt de bal zonder na te denken. Caban is nu in balbezit. Caban passt de bal met de wreef. Rovine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovine haalt uit met een fantastische trap. Ciminian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Scarlat rent richting de bal. Civan verovert de bal door een tackle van achteren. Šimeček tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šimeček krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Klungelig pakt Rovine de bal. Rovine probeert naar een medespeler te passen. Caban is nu in balbezit. Rovine rent richting de bal. Rovine draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

38e minuut.
Okruta verovert de bal door een tackle van achteren. Carro onderschept slim de pass. Carro met een sublieme pass. Silveira Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Silveira Tavares draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Gogorzena is nu in balbezit. Gogorzena speelt de bal door. Arkas rent richting de bal. Arkas schiet op doel. Ciminian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES PITEȘTI 2020 - DINAMO RANGERS F.C. 0:2

42e minuut.
Bustamante bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante passt de bal zonder na te denken. Okruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Silveira Tavares verovert de bal door een tackle van achteren. Silveira Tavares haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ARGES PITEȘTI 2020 62%, DINAMO RANGERS F.C. 38%.
FC ARGES PITEȘTI 2020 - DINAMO RANGERS F.C. 0:2

46e minuut.
Caban is nu in balbezit. Caban passt de bal in één keer door. Rovine rent richting de bal. Rovine haalt uit met een fantastische trap. Ciminian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES PITEȘTI 2020 - DINAMO RANGERS F.C. 0:3

54e minuut.
Grönlund passt de bal in één keer door. Caban rent richting de bal. Caban passt de bal zonder na te denken. Rovine is nu in balbezit. Rovine haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Carro is nu in balbezit. Carro speelt de bal door. Daar is Bustamante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bustamante draait met de bal, schiet en ... Quiroz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES PITEȘTI 2020 - DINAMO RANGERS F.C. 1:3

59e minuut.
Clausen bereikt de bal nog maar net als eerste. Clausen passt de bal met de wreef. Rovine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovine schiet op doel. Ciminian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES PITEȘTI 2020 - DINAMO RANGERS F.C. 1:4

66e minuut.
Clausen bereikt de bal nog maar net als eerste. Clausen geeft een lange en hoge pass. Rovine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovine draait met de bal, schiet en ... Ciminian werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Scarlat geeft een hoge lob. Gogorzena speelt de bal door. Rovine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovine draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES PITEȘTI 2020 - DINAMO RANGERS F.C. 1:5

78e minuut.
Civan passt de bal met de wreef. Arkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkas schiet op doel. Ciminian maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Święcki probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Hřebíček verovert de bal door een tackle van achteren. Cañizares verovert de bal door een tackle van achteren. Cañizares geeft de bal voor. Rovine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovine schiet op doel. Ciminian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Silveira Tavares is nu in balbezit. Grönlund verovert de bal door een tackle van achteren. Grönlund geeft een hoge lob. Daar is Rovine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rovine draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Gogorzena met een sublieme pass. Caban bereikt de bal nog maar net als eerste. Caban passt de bal zonder na te denken. Arkas is nu in balbezit. Arkas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Bustamante is nu in balbezit. Hřebíček is nu in balbezit. Hřebíček passt de bal met de wreef. Basi bereikt de bal nog maar net als eerste. Basi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES PITEȘTI 2020 - DINAMO RANGERS F.C. 2:5

87e minuut.
Čunek bereikt de bal nog maar net als eerste. Čunek passt de bal zonder na te denken. Silveira Tavares is nu in balbezit. Grönlund onderschept slim de pass. Grönlund geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Silveira Tavares kopt de bal weg. Bustamante is nu in balbezit. Gogorzena tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gogorzena krijgt een gele kaart. Bustamante raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Carro neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ARGES PITEȘTI 2020 47%, DINAMO RANGERS F.C. 53%.
FC ARGES PITEȘTI 2020 - DINAMO RANGERS F.C. 2:5