Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
V wild city
5j Tactiek 1
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 55.2
good Schieten solid
average Passen very good
average Verdedigen good


2e minuut.
Bradu rent richting de bal. Bradu passt de bal in één keer door. Gușea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gușea schiet op doel. Sălăjean maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
V - wild city 0:1

4e minuut.
Dobrinescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Zicu de bal. Gruia met een sublieme pass. Purcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcaru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Theódórsson met een sublieme pass. Daar is Bandelewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bandelewski geeft een lange en hoge pass. Arteta rent richting de bal. Arteta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Bandelewski passt de bal in één keer door. Bradu rent richting de bal. Bradu passt de bal zonder na te denken. Gușea is nu in balbezit. Gușea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Badura probeert naar een medespeler te passen. Miala rent richting de bal. Miala passt de bal met de wreef. Gușea rent richting de bal. Gușea haalt uit met een fantastische trap. Sălăjean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arteta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
V - wild city 0:2

18e minuut.
Bradu kopt de bal weg. Frunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinescu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dobrinescu krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Ristea geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frunda geeft een hoge lob. Arteta springt en kopt de bal. Sălăjean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bradu geeft een hoge lob. Arteta krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
V - wild city 0:3

24e minuut.
Miala rent richting de bal. Miala passt de bal met de wreef. Daar is Frunda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arteta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Velican rent richting de bal. Miala onderschept slim de pass. Miala probeert naar een medespeler te passen. Arteta rent richting de bal. Arteta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Bandelewski probeert naar een medespeler te passen. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinescu begaat een overtreding. Dobrinescu krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

31e minuut.
Vlaicu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miala met de inworp. Frunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunda geeft een hoge lob. Sălăjean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Butuşan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Miala de bal. Miala geeft een lange en hoge pass. Arteta maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Bandelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandelewski passt de bal met de wreef. Bradu met een sublieme pass. Arteta is nu in balbezit. Arteta draait met de bal, schiet en ... Sălăjean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Sălăjean rent richting de bal. Sălăjean geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bradu met de inworp. Frunda geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Miala schiet op doel. Arteta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Purcaru kopt de bal weg. Miala rent richting de bal. Miala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: V 77%, wild city 23%.
V - wild city 0:3

49e minuut.
Arteta is nu in balbezit. Gușea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gușea passt de bal zonder na te denken. Arteta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteta haalt uit met een fantastische trap. Sălăjean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Inworp. Dascălu komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Frunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunda passt de bal zonder na te denken. Arteta is nu in balbezit. Arteta schiet op doel. Sălăjean maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
V - wild city 0:4

64e minuut.
Fane speelt de bal door. Gruia probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vlaicu de bal. Arteta verovert de bal door een tackle van achteren. Arteta schiet op doel. Sălăjean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Gușea krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Purcaru de bal. Bradu rent richting de bal. Bradu schiet op doel. Purcaru probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Miala geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Bradu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mureşanu komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Mureşanu speelt de bal door. Gușea is nu in balbezit. Gușea passt de bal zonder na te denken. Arteta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteta schiet op doel. Sălăjean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Arteta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteta passt de bal zonder na te denken. Gușea rent richting de bal. Gușea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Mureşanu rent richting de bal. Mureşanu geeft een lange en hoge pass. Daar is Lică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arteta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: V 78%, wild city 22%.
V - wild city 0:4