Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wild city V
1 Tactiek 5j
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
28 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
57.6 gemiddelde waardering 38
solid Schieten good
excellent Passen weak
solid Verdedigen average


8e minuut.
Savaşan speelt de bal door. Bandelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandelewski passt de bal in één keer door. Zicu heeft problemen om de bal te vangen. Zicu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Gușea is nu in balbezit. Gușea probeert naar een medespeler te passen. Arteta rent richting de bal. Arteta schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ristea de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Frunda rent richting de bal. Frunda speelt de bal door. Bandelewski probeert naar een medespeler te passen. Miala is nu in balbezit. Miala schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Miala is nu in balbezit. Miala passt de bal met de wreef. Arteta rent richting de bal. Arteta schiet op doel. Sălăjean werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wild city - V 1:0

17e minuut.
Fane met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miala met een snelle inworp. Arteta is nu in balbezit. Arteta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Badura zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunda passt de bal met de wreef. Arteta rent richting de bal. Arteta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Butuşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gușea onderschept slim de pass. Gușea passt de bal zonder na te denken. Arteta is nu in balbezit. Arteta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wild city - V 2:0

24e minuut.
Inworp. Zicu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gușea speelt de bal door. Miala rent richting de bal. Miala draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Arteta maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Butuşan met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miala met een snelle inworp. Arteta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteta schiet op doel. Sălăjean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Miala verovert de bal door een tackle van achteren. Miala geeft een lange en hoge pass. Gușea is nu in balbezit. Gușea schiet op doel. Sălăjean werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wild city - V 3:0

36e minuut.
Mureşanu is nu in balbezit. Mureşanu geeft een lange en hoge pass. Arteta is nu in balbezit. Arteta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wild city - V 4:0

42e minuut.
Boca geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gușea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gușea draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Inworp. Miala met een snelle inworp. Frunda is nu in balbezit. Frunda geeft een lange en hoge pass. Gușea maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wild city - V 5:0

45e minuut.
Daar is Gușea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Purcaru rent richting de bal. Zicu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zicu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wild city 23%, V 77%.
wild city - V 5:0

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Gruia stond buitenspel. Mureşanu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gușea rent richting de bal. Gușea haalt uit met een fantastische trap. Sălăjean werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wild city - V 6:0

55e minuut.
Miala probeert de bal aan de voet te houden. Fane controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Badura neemt vlug de vrije trap. Gușea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gușea draait met de bal, schiet en ... Sălăjean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Purcaru met de inworp. Zicu is nu in balbezit. Croitoru verovert de bal door een tackle van achteren. Croitoru speelt de bal door. Purcaru geeft de bal voor. Grobbinger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Ristea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miala bereikt de bal nog maar net als eerste. Lică begaat een overtreding. Lică krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Dobrinoiu is nu in balbezit. Bandelewski onderschept slim de pass. Bandelewski met een sublieme pass. Arteta is nu in balbezit. Arteta draait met de bal, schiet en ... Sălăjean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Vlaicu kopt de bal weg. Fane controleert de bal met de borst. Badura geeft een lange en hoge pass. Gușea rent richting de bal. Gușea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dascălu komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Miala rent richting de bal. Miala passt de bal in één keer door. Arteta is nu in balbezit. Arteta draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ristea de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Arteta stond buitenspel. Michałowski komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Purcaru verovert de bal door een tackle van achteren. Michałowski onderschept slim de pass. Michałowski speelt de bal door. Gușea rent richting de bal. Gușea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Raţ komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Croitoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Croitoru geeft de bal voor. Dascălu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dascălu geeft een hoge lob. Gușea springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Frunda geeft een lange en hoge pass. Sălăjean speelt de bal door. Mureşanu kopt de bal weg. Raţ rent richting de bal. Raţ draait met de bal, schiet en ... Sălăjean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dascălu is nu in balbezit. Dascălu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wild city 39%, V 61%.
wild city - V 6:0