Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
a.c.kakuna matata Res Cartesium
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


17e minuut.
Criado is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petracco. Criado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Criado zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Planarco is nu in balbezit. Planarco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Cecchi speelt de bal door. Planarco heeft problemen om de bal te vangen. Menini verovert de bal door een tackle van achteren. Katz is nu in balbezit. Katz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Alba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alba verovert de bal door een tackle van achteren. Petracco rent richting de bal. Petracco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: a.c.kakuna matata 45%, Res Cartesium 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
a.c.kakuna matata - Res Cartesium 0:0

54e minuut.
Francescone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petracco rent richting de bal. Petracco probeert naar een medespeler te passen. Alba rent richting de bal. Alba draait met de bal, schiet en ... Veira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Menini verovert de bal door een tackle van achteren. Cecchi onderschept slim de pass. Cecchi passt de bal zonder na te denken. Dupraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupraz geeft de bal voor. Russo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Dupraz kopt de bal weg. Criado bereikt de bal nog maar net als eerste. Petracco verovert de bal door een tackle van achteren. Alba rent richting de bal. Alba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
a.c.kakuna matata - Res Cartesium 1:0

79e minuut.
Sparvoli geeft een lange en hoge pass. Cecchi kopt de bal weg. Daar is Horche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Katz bereikt de bal nog maar net als eerste. Katz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Doeltrap. Sparvoli trapt de bal weg. Planarco kopt de bal weg. Katz is nu in balbezit. Katz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: a.c.kakuna matata 52%, Res Cartesium 48%.
a.c.kakuna matata - Res Cartesium 1:0