Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Divino (+10) a.c.kakuna matata
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


36e minuut.
Iparraguirre rent richting de bal. Iparraguirre passt de bal in één keer door. Daar is Viatri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bry bereikt de bal nog maar net als eerste. Bry geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Diedrich geeft een lange en hoge pass. Fondiu kopt de bal weg. Giusti rent richting de bal. Linmboim bereikt de bal nog maar net als eerste. Linmboim schiet op doel. Castellano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Divino (+10) 61%, a.c.kakuna matata 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Divino (+10) - a.c.kakuna matata 0:0

55e minuut.
Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young geeft de bal voor. Iparraguirre controleert de bal met de borst. Bry bereikt de bal nog maar net als eerste. Bry draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Nahuelquin geeft een lange en hoge pass. Diedrich bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Francescone. Diedrich roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Diedrich kan niet meer verder spelen. Machín komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Cicarelli passt de bal zonder na te denken. Bry is nu in balbezit. Iparraguirre begaat een overtreding. Iparraguirre krijgt een gele kaart. Bry raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bry kan niet meer verder spelen. Brown komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Menini geeft een hoge lob. Linmboim controleert de bal met de borst. Petracco is nu in balbezit. Linmboim bereikt de bal nog maar net als eerste. Linmboim schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Menini bereikt de bal nog maar net als eerste. Iparraguirre rent richting de bal. Menini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iparraguirre moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Iparraguirre kan niet meer verder spelen. Ragunaga komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Divino (+10) 59%, a.c.kakuna matata 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Divino (+10) - a.c.kakuna matata 0:0