Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético La Reginense CLUB UNIÓN De Santa Fe
Normal Tactiek 442 super
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
4 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 29.6
zwak Schieten redelijk
hopeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Liberatore is nu in balbezit. Liberatore passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Garello de bal. Garello draait met de bal, schiet en ... Peruggini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético La Reginense - CLUB UNIÓN De Santa Fe 0:1

22e minuut.
Mannara heeft problemen om de bal te vangen. Dupraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberatore onderschept slim de pass. Mannara is nu in balbezit. Mannara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Dupraz onderschept slim de pass. Ferreira is nu in balbezit. Mannara onderschept slim de pass. Mannara geeft een hoge lob. Dupraz verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
de Ariño geeft de bal voor. Volta kopt de bal weg. Duscher probeert de bal aan de voet te houden. Garello rent richting de bal. Garello draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De Notta probeert de bal met de borst te controleren. Parissi met een sublieme pass. Mīlis controleert de bal met de borst. Mīlis geeft een lange en hoge pass. Garello springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Jędryka geeft een lange en hoge pass. Ascani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascani speelt de bal door. Mannara rent richting de bal. Mannara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Mīlis kopt de bal weg. Mannara is nu in balbezit. Ferreira tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ferreira krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético La Reginense 78%, CLUB UNIÓN De Santa Fe 22%.
Atlético La Reginense - CLUB UNIÓN De Santa Fe 0:1

46e minuut.
Courault komt het veld opgelopen. Ings komt het veld opgelopen. moro komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Ings onderschept slim de pass. Ings probeert naar een medespeler te passen. Mannara bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannara haalt uit met een fantastische trap. Peruggini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético La Reginense - CLUB UNIÓN De Santa Fe 0:2

53e minuut.
de Ariño geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. moro met een snelle inworp. Courault is nu in balbezit. Courault speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Duscher geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. moro met een snelle inworp. Courault bereikt de bal nog maar net als eerste. Courault haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Unquen is nu in balbezit. Unquen geeft een hoge lob. Po kopt de bal weg. Daar is Mannara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mannara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Mīlis geeft de bal voor. Peruggini probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ascani de bal. Mannara rent richting de bal. Mannara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Liberatore rent richting de bal. Courault bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Courault is nu in balbezit. Courault schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Po zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Liberatore is nu in balbezit. Liberatore passt de bal zonder na te denken. Mannara bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannara draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético La Reginense - CLUB UNIÓN De Santa Fe 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético La Reginense 74%, CLUB UNIÓN De Santa Fe 26%.
Atlético La Reginense - CLUB UNIÓN De Santa Fe 0:3