Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-05 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.11 [del]
  • Stadion: haito Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2976
haito Club Atletico Velez Sarslfield
Normal Tactiek pablo 532
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.9 gemiddelde waardering 19.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Pereyra met een sublieme pass. Manzanal is nu in balbezit. Manzanal met een sublieme pass. Knudsen is nu in balbezit. Knudsen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Pereyra rent richting de bal. Gdansk onderschept slim de pass. Manzanal rent richting de bal. Gdansk verovert de bal door een tackle van achteren. Gdansk geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Miski bereikt de bal nog maar net als eerste. Koliva verovert de bal door een tackle van achteren. Koliva probeert naar een medespeler te passen. Busico rent richting de bal. Busico schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Daar is Koliva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koliva met een sublieme pass. Acerola is nu in balbezit. Busico verovert de bal door een tackle van achteren. Busico haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Daar is Elizalde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fontanarrosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombrero onderschept slim de pass. Knudsen is nu in balbezit. Knudsen schiet op doel. Relmuantv verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Dubois geeft de bal voor. Heinze probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Gdansk de bal onder controle te krijgen. Busico rent richting de bal. Busico draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
haito - Club Atletico Velez Sarslfield 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: haito 56%, Club Atletico Velez Sarslfield 44%.
haito - Club Atletico Velez Sarslfield 1:0

53e minuut.
Miski probeert naar een medespeler te passen. Colombrero rent richting de bal. Colombrero passt de bal met de wreef. Knudsen rent richting de bal. Knudsen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Daar is Pueyrredon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pueyrredon geeft een lange en hoge pass. Vukojicic rent richting de bal. Knudsen verovert de bal door een tackle van achteren. Knudsen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Knudsen kopt de bal weg. Fontanarrosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombrero speelt de bal door. Pueyrredon geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Relmuantv kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Knauf probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Knauf geeft een hoge lob. Baudry is nu in balbezit. Busico onderschept slim de pass. Busico haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Knauf rent richting de bal. Colombrero verovert de bal door een tackle van achteren. Colombrero met een sublieme pass. Knudsen is nu in balbezit. Knudsen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Montti rent richting de bal. Montti met een sublieme pass. Vukojicic bereikt de bal nog maar net als eerste. Miski rent richting de bal. Miski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: haito 58%, Club Atletico Velez Sarslfield 42%.
haito - Club Atletico Velez Sarslfield 1:0