Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gimnasiaybosques CLUB UNIÓN De Santa Fe
Normal Tactiek 442 super
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 28.6
weak Schieten adequate
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Romanello bereikt de bal nog maar net als eerste. Garello onderschept slim de pass. Garello passt de bal met de wreef. Daar is Mannara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mannara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Garello onderschept slim de pass. Garello speelt de bal door. Mannara bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnasiaybosques - CLUB UNIÓN De Santa Fe 0:1

6e minuut.
Relmuantv is nu in balbezit. Relmuantv geeft de bal voor. Lacapra rent richting de bal. Romanello is nu in balbezit. Romanello draait met de bal, schiet en ... Cotello bokst de bal weg.

12e minuut.
Parissi onderschept slim de pass. Parissi speelt de bal door. Velquen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannara verovert de bal door een tackle van achteren. Mannara geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Mannara heeft problemen om de bal te vangen. Mannara speelt de bal door. Pecoraro is nu in balbezit. Garello onderschept slim de pass. Garello schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Parissi met een sublieme pass. Velquen probeert de bal met de borst te controleren. Mannara bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannara haalt uit met een fantastische trap. Teplitzki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnasiaybosques - CLUB UNIÓN De Santa Fe 0:2

16e minuut.
Inworp. Mīlis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Relmuantv bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannara verovert de bal door een tackle van achteren. Mannara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Parissi passt de bal in één keer door. Mīlis probeert naar een medespeler te passen. Mannara rent richting de bal. Mannara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnasiaybosques - CLUB UNIÓN De Santa Fe 0:3

28e minuut.
Liberatore kopt de bal weg. Garello met een sublieme pass. De Brito Afonso rent richting de bal. Mannara onderschept slim de pass. Mannara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Po is nu in balbezit. Thomas onderschept slim de pass. Thomas probeert naar een medespeler te passen. Romanello bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanello haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Doeltrap. Cotello met een harde bal richting middenveld. Daar is Liberatore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frajnd is nu in balbezit. Frajnd haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Inworp. Courault komt het veld opgelopen. Ings komt het veld opgelopen. moro komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gimnasiaybosques 54%, CLUB UNIÓN De Santa Fe 46%.
Gimnasiaybosques - CLUB UNIÓN De Santa Fe 0:3

46e minuut.
Klungelig pakt Mannara de bal. Mīlis is nu in balbezit. Mīlis met een sublieme pass. Courault is nu in balbezit. Courault haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Frajnd is nu in balbezit. Liberatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Parissi probeert naar een medespeler te passen. Courault rent richting de bal. Courault draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Giordano probeert naar een medespeler te passen. Pecoraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecoraro geeft de bal voor. Romanello is nu in balbezit. Romanello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnasiaybosques - CLUB UNIÓN De Santa Fe 1:3

76e minuut.
Liberatore kopt de bal weg. Mannara probeert de bal met de borst te controleren. Fredes rent richting de bal. Mannara verovert de bal door een tackle van achteren. Mannara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De Brito Afonso met een harde bal richting middenveld. Lacapra kopt de bal weg. Liberatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberatore passt de bal zonder na te denken. moro geeft de bal voor. Teplitzki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Mīlis controleert de bal met de borst. Mīlis geeft een hoge lob. Mannara is nu in balbezit. Mannara schiet op doel. Fredes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Mīlis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De Brito Afonso rent richting de bal. De Brito Afonso geeft een hoge lob. Ings kopt de bal weg. moro geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Po verovert de bal door een tackle van achteren. Po geeft een lange en hoge pass. De Brito Afonso kopt de bal weg. Daar is Mannara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mannara haalt uit met een fantastische trap. Teplitzki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gimnasiaybosques 60%, CLUB UNIÓN De Santa Fe 40%.
Gimnasiaybosques - CLUB UNIÓN De Santa Fe 1:3