Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CLUB UNIÓN De Santa Fe Gimnasiaybosques
442 super Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
29% Spel op eigen helft 71%
13 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.8 gemiddelde waardering 18.3
adequate Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Inworp. San Filippo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frajnd is nu in balbezit. Parissi onderschept slim de pass. Parissi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Thomas is nu in balbezit. Mīlis verovert de bal door een tackle van achteren. Mīlis probeert naar een medespeler te passen. Garello rent richting de bal. Garello schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Mīlis geeft een lange en hoge pass. San Filippo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. San Filippo probeert naar een medespeler te passen. Mannara rent richting de bal. Mannara haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Thomas is nu in balbezit. Liberatore onderschept slim de pass. Liberatore geeft een hoge lob. Daar is Garello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CLUB UNIÓN De Santa Fe - Gimnasiaybosques 1:0

28e minuut.
Liberatore rent richting de bal. Liberatore passt de bal met de wreef. Garello is nu in balbezit. Mannara bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannara schiet op doel. Teplitzki bokst de bal weg.

34e minuut.
Parissi verovert de bal door een tackle van achteren. Parissi met een sublieme pass. Liberatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordano verovert de bal door een tackle van achteren. Giordano geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Parissi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Frajnd is nu in balbezit. Frajnd passt de bal zonder na te denken. Romanello is nu in balbezit. Romanello schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Liberatore probeert naar een medespeler te passen. Garello rent richting de bal. Garello passt de bal zonder na te denken. Mannara rent richting de bal. Mannara draait met de bal, schiet en ... Teplitzki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mannara is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
CLUB UNIÓN De Santa Fe - Gimnasiaybosques 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CLUB UNIÓN De Santa Fe 34%, Gimnasiaybosques 66%.
CLUB UNIÓN De Santa Fe - Gimnasiaybosques 2:0

46e minuut.
Ings komt het veld opgelopen. moro komt het veld opgelopen. Courault komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Courault bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordano onderschept slim de pass. Mannara onderschept slim de pass. Mannara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CLUB UNIÓN De Santa Fe - Gimnasiaybosques 3:0

59e minuut.
Mīlis probeert de bal aan de voet te houden. Velquen begaat een overtreding. Mīlis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mīlis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Courault krijgt zijn hoofd ertegen. Teplitzki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Liberatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberatore passt de bal met de wreef. Giordano probeert de bal aan de voet te houden. moro rent richting de bal. moro geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Thomas rent richting de bal. Parissi onderschept slim de pass. Parissi passt de bal zonder na te denken. Courault bereikt de bal nog maar net als eerste. Courault draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Velquen geeft een lange en hoge pass. Brugo kopt de bal weg. O´Connor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Romanello bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanello draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Cotello met een harde bal richting middenveld. Mīlis rent richting de bal. Mīlis met een sublieme pass. Courault bereikt de bal nog maar net als eerste. Courault haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
moro probeert naar een medespeler te passen. Liberatore is nu in balbezit. Liberatore passt de bal zonder na te denken. Courault rent richting de bal. Courault schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CLUB UNIÓN De Santa Fe 25%, Gimnasiaybosques 75%.
CLUB UNIÓN De Santa Fe - Gimnasiaybosques 3:0