Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-12 23:28
  • Competitiewedstrijd: Liga D.11 [del]
  • Stadion: fasi Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2821
fasi Club Atletico Velez Sarslfield
Normal Tactiek pablo 532
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


9e minuut.
Baudry geeft een hoge lob. Sheridan is nu in balbezit. Manzanal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Manzanal krijgt een gele kaart. Sheridan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sosa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fasi - Club Atletico Velez Sarslfield 1:0

12e minuut.
Sosa onderschept slim de pass. Knudsen verovert de bal door een tackle van achteren. Knudsen probeert naar een medespeler te passen. Colombrero rent richting de bal. Colombrero draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fasi - Club Atletico Velez Sarslfield 1:1

39e minuut.
Santana geeft een hoge lob. Miski heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ayunlewfu. Miski raakt geblesseerd tijdens het duel. Pereyra zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
fasi - Club Atletico Velez Sarslfield 1:2

45e minuut.
Bosca geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manzanal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Miski de bal. Miski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Knudsen is nu in balbezit. Knudsen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fasi - Club Atletico Velez Sarslfield 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fasi 68%, Club Atletico Velez Sarslfield 32%.
fasi - Club Atletico Velez Sarslfield 1:3

56e minuut.
Miski kopt de bal weg. Bosca rent richting de bal. Colombrero verovert de bal door een tackle van achteren. Colombrero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fasi - Club Atletico Velez Sarslfield 1:4

60e minuut.
Santana heeft problemen om de bal te vangen. Miski met een sublieme pass. Manzanal met een sublieme pass. Knudsen rent richting de bal. Knudsen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Pueyrredon de bal onder controle te krijgen. O´Connor rent richting de bal. O´Connor probeert naar een medespeler te passen. Calderón rent richting de bal. Calderón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Bani trapt de bal weg. Santana is nu in balbezit. Santana passt de bal zonder na te denken. Knudsen rent richting de bal. Knudsen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
O´Connor met een snelle inworp. Argüello rent richting de bal. Argüello speelt de bal door. Sheridan is nu in balbezit. Sheridan schiet op doel. Fucaraccio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fasi 55%, Club Atletico Velez Sarslfield 45%.
fasi - Club Atletico Velez Sarslfield 1:4