Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
haito independiente jr
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 15.4
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Quacquaruccio is nu in balbezit. Escuredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quacquaruccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Escuredo rent richting de bal. Escuredo haalt uit met een fantastische trap. Relmuantv kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Escuredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Escuredo geeft de bal voor. Alderete probeert de bal aan de voet te houden. Quacquaruccio rent richting de bal. Quacquaruccio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Catrilef kopt de bal weg. Knauf is nu in balbezit. Berger maakt een afschuwelijke overtreding. Berger krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Busico rent richting de bal. Kilksberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Busico is nu in balbezit. Kilksberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilksberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
haito - independiente jr 1:0

23e minuut.
Catrilef bereikt de bal nog maar net als eerste. Catrilef speelt de bal door. Koliva rent richting de bal. Koliva heeft problemen om de bal te vangen. Koliva geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Catrilef rent richting de bal. Busico onderschept slim de pass. Busico passt de bal zonder na te denken. Kilksberg rent richting de bal. Kilksberg schiet op doel. Heredia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Berger heeft problemen om de bal te vangen. Kilksberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger maakt een afschuwelijke overtreding. Berger krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

39e minuut.
Knauf bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurent verovert de bal door een tackle van achteren. Laurent passt de bal zonder na te denken. Escuredo rent richting de bal. Escuredo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: haito 57%, independiente jr 43%.
haito - independiente jr 1:0

69e minuut.
Quacquaruccio kopt de bal weg. Alderete is nu in balbezit. Alderete speelt de bal door. Escuredo rent richting de bal. Escuredo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Di Pietro met een harde bal richting middenveld. Daar is Alderete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elizalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Alderete onderschept slim de pass. Alderete geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Elizalde passt de bal in één keer door. Daar is Busico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kilksberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Busico rent richting de bal. Busico schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: haito 49%, independiente jr 51%.
haito - independiente jr 1:0