Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gimnasiaybosques Atlético La Reginense
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Dupraz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ascani rent richting de bal. Frajnd is nu in balbezit. Romanello is nu in balbezit. Romanello draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Frajnd is nu in balbezit. Frajnd draait met de bal, schiet en ... Dupraz probeert de bal aan de voet te houden. Peruggini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnasiaybosques - Atlético La Reginense 1:0

13e minuut.
Duscher onderschept slim de pass. Duscher speelt de bal door. De Notta heeft problemen om de bal te vangen. De Notta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gimnasiaybosques - Atlético La Reginense 1:1

15e minuut.
Frajnd is nu in balbezit. Duscher onderschept slim de pass. Duscher met een sublieme pass. De Notta rent richting de bal. De Notta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Pecoraro speelt de bal door. Frajnd is nu in balbezit. Frajnd probeert naar een medespeler te passen. Romanello bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnasiaybosques - Atlético La Reginense 2:1

35e minuut.
Daar is Giordano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crisafulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Crisafulli speelt de bal door. De Notta bereikt de bal nog maar net als eerste. De Notta schiet op doel. Teplitzki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gimnasiaybosques 48%, Atlético La Reginense 52%.
Gimnasiaybosques - Atlético La Reginense 2:1

48e minuut.
Relmuantv rent richting de bal. Crisafulli onderschept slim de pass. Crisafulli passt de bal in één keer door. De Notta rent richting de bal. De Notta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Doeltrap. Teplitzki trapt de bal weg van het doel. Relmuantv kopt de bal weg. De Notta heeft problemen om de bal te vangen. De Notta haalt uit met een fantastische trap. Teplitzki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gimnasiaybosques - Atlético La Reginense 2:2

55e minuut.
De Notta is nu in balbezit. Relmuantv bereikt de bal nog maar net als eerste. De Notta schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, De Notta moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! De Notta schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Relmuantv roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Relmuantv kan niet meer verder spelen. Thomas komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Romanello bereikt de bal nog maar net als eerste. Frajnd rent richting de bal. Romanello rent richting de bal. Frajnd bereikt de bal nog maar net als eerste. Frajnd schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Altamirano verovert de bal door een tackle van achteren. Altamirano passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Unquen de bal. Romanello bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanello draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnasiaybosques - Atlético La Reginense 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gimnasiaybosques 30%, Atlético La Reginense 70%.
Gimnasiaybosques - Atlético La Reginense 3:2